Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rector interimar la Universitatea din Alba Iulia, după ce Daniel Breaz a fost numit ministru al Culturii

Publicat

socol

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia are un nou rector, interimar, după ce Daniel Breaz a fost suspendat din funcție pe perioada exercitării calităţii de ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale. Preluarea conducerii UAB de către prof. univ. dr. Adela Socol a fost votată în Senatul Universității, care a stabilit ca funcția de prorector 2, ocupată până în prezent de Adela Socol, să-i fie atribuită  conf. univ. dr. Lucian Marina.

„Senatul Universităţii constată imposibilitatea doamnei prof. univ. dr. Socol Adela de a exercita atribuţiile specifice funcţiei de Prorector 2 şi avizează favorabil propunerea acesteia ca dl conf. univ. dr. Marina Lucian să exercite, începând cu data de 3.12.2018, cu caracter temporar, atribuţiile specifice funcţiei de Prorector 2, pe durata exercitării, cu caracter temporar, a atribuţiilor specifice funcţiei de rector al Universităţii „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia de către doamna Prof. univ. dr. Socol Adela, ca urmare a suspendării domnului prof. univ. dr. Breaz Valer-Daniel din funcţia de Rector al Universităţii „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, pe perioada exercitării funcţiei de ministru al culturii şi identităţii naţionale.

Având în vedere Hotărârea 11.2.3, Senatul Universităţii ia act de imposibilitatea exercitării de către dl conf. univ. dr. Marina Lucian a funcţiei de Preşedinte al Senatului şi avizează favorabil propunerea acestuia privind desemnarea, cu caracter temporar, în calitate de Preşedinte al Senatului a dlui conf. univ. dr. Tamaş Szora Attila, pentru a prezida şedinţele Senatului, în conformitate cu art. 19 (5) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia”, se precizează în Hotărârile Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia din data de 29 noiembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax