Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATELE selecției de dosare la concursul pentru 36 de posturi vacante, organizat de Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Publicat

s

spitalul judetean abi Pe site-ul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia au fost publicate rezultatele selecției de dosare la concursul pentru 36 de posturi vacante, pentru asistenţi medicali şi alte categorii de personal.

În perioada iunie-iulie, Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia organizează concurs de angajare pentru 36 de posturi vacante. Pentru posturile de asistenți medicali (debutant, medical și principal), registrator medical debutant,  muncitor IV-croitor și muncitor II-conducător auto, concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă, probă practică și interviu. Pentru celelalte posturi, concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă și interviu.

Data susținerii probei scrise este diferită în funcție de posturile vizate, astfel primele probe scrise încep în 29 iunie, iar ultimele au loc în 14 iulie.

Rezultatele selecției de dosare pentru fiecare candidat, împreună cu detalii despre fiecare probă, pot fi găsite AICI.

Pentru posturile de asistenţi medicali, din cele 36 de dosare, 6 au fost respinse pentru lipsa unor documente. Pentru postul de asistent medical CPCIN, sunt două dosare admise, iar pentru cel de asistent medical principal de farmacie, alte patru.

Potrivit anunțului publicat, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în conformitate cu prevederile Legii nr. 284/2010 și H.G. nr. 286/2011, modificată și completată cu H.G. 1027/2014 și în conformitate cu Metodologia de concurs, organirează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

– Asistent Medical Principal

– Asistent Medical Debutant

– Infirmier Debutant

– Îngrijitoare de curățenie

– Spălătoreasă

– Brancardier

– Registrator Medical Debutant

– Kinetoterapeut debutant

– Inginer de Sistem I

– Muncitor IV croitor

– Muncitor II conducător auto

De asemenea, în anunț sunt trecute formularul de înscriere, metodologia de organizare a concursurilor în perioada iunie-iulie și tematici și bibliografii.

AICI, mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax