Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Sărbătoarea Salcâmului”, la Ceru Băcăinţi. Manifestări de tradiţie, cu lansarea monografiei localităţii

Publicat

La Ceru Băcăinţi a avut loc, de curând, “Sărbătoarea Salcâmului”, un eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local al comunei, împreună cu Consiliul Judeţean Alba.

Pe lângă programul diversificat pregătit de către organizatori, salcâmii, parcă mai frumoşi că niciodată, i-au încântat pe oaspeţii veniţi din toate colţurile ţării. La manifestări a asistat şi prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan, fiu al satului. Programul a început încă de dimineaţa, la biserică, cu Sfânta Liturghie şi parastasul pentru eroii neamului din comuna Ceru Băcăinţi. La Centrul etnografic a avut loc lansarea monografiei localităţii, urmată de decernarea unor diplome şi distincţii pentru fiii comunei.

Spectacolul artistic care s-a  întins până spre seară a fost susţinut de Ansamblul folcloric “Vinţana” al Căminului cultural Vinţu de Jos, împreună cu artişti ai căminelor culturale din Şibot, Geoagiu şi Ceru Băcăinţi, cu solista Ancuţa Matei. Oamenii au participat în număr mare la manifesarea devenită deja o tradiţie pe meleagurile din zonă, iar buna dispoziţie a fost la ea acasă şi în acest an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax