Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandalul gunoaielor din Alba Iulia: Operatorul de la Galda de Jos, amendat de Garda de Mediu pentru că nu a respectat programul

Publicat

Asocierea RER Vest și RETIM, societatea care operează centrul de deșeuri de la Galda de Jos va fi amendată de Garda Națională de Mediu, din cauza faptului că nu a respectat programul de lucru prevăzut în autorizația de mediu. 

Potrivit reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu – Comisiariatul Județean Alba mai mulți inspectori s-au deplasat, luni și marți, la Centrul de Management Integrat de Deșeuri din Galda de Jos pentru a verifica modul în care este respectată autorizația de mediu.

CITEȘTE ȘI: Scandalul gunoaielor din Alba Iulia. Reacția operatorului de la Galda: De unde vin cele 200 tone aduse zilnic de Polaris?

În cadrul controlului, s-a constatat că societatea care operează centrul de deșeuri nu a respectat programul de lucru așa cum scrie în autorizația de mediu, drept pentru care societatea va fi sancționată contravențional.

Centrul de management integrat al deșeurilor trebuie să găsească soluții să ajungă la capacitatea maximă de procesare a deșeurilor prevăzute în autorizația de mediu, au transmis reprezentații Gărzii de Mediu.

Reamintim că municipiul Alba Iulia se află sub gunoaie de la sfârșitul săptămânii trecute după ce operatorul Polaris nu a mai ridicat gunoaiele, iar asocierea care se ocupă de centrul de deșeuri de la Galda nu au preluat toate deșeurile colectate din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Criza gunoaielor din Alba Iulia: Autoritățile au păreri multe, dar soluții puține. Ce spun instituțiile locale și județene

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax