Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scările exterioare de la sediul Taxe și impozite Alba Iulia vor fi reparate. Anunțul primarului Pleșa

Publicat

Scările exterioare de la sediul Taxe și impozite Alba Iulia vor fi reparate. Primarul Pleșa a anunțat miercuri, 13 iulie, demararea procedurilor pentru achiziția lucrărilor de reparații scări exterioare și ziduri de sprijin la sediul Direcției Venituri (Taxe și Impozite).

”Aceste lucrări sunt absolut necesare pentru o clădire din centrul unui oraș european, curat și civilizat, așa cum este Alba Iulia.

Vezi și TAXE și IMPOZITE locale 2023 la Alba Iulia: cât au de plătit locuitorii pe clădiri și terenuri, anul viitor

Lucrările de reparații la scările exterioare sunt de maximă necesitate, deoarece plăcile de marmură care le învelesc s-au desprins din cauza ciclurilor de îngheț-dezgheț și a traficului pietonal.

Lucrările vor cuprinde și zidurile de sprijin care mărginesc scările, acestea urmând a fi placate. Părțile exterioare ale zidurilor vor fi protejate cu capace din beton cu picurător, iar platforma de mozaic de la intrarea principală va fi reamenajată cu pavaj.

În cadrul acelorași lucrări se va recompartimenta și spațiul interior, pentru a crea o arie mai generoasă pentru cetățeni, deoarece, în prezent acest aspect este problematic, fluxul de public fiind destul de mare în comparație cu spațiile destinate acestui scop.

Documentația achiziției publice a fost deja încărcată în SEAP, iar valoarea totală estimată a lucrărilor este de 335.000 lei, plus TVA”,  a transmis primarul Gabriel Pleșa, într-o postare pe Facebook.

sursa: Facebook Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 13.07.2022 at 16:40

    Când va fi în stare Primăria să anunţe un lucru serios,în afară de cârpeli ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax