Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şcoli din Alba cu promovabilitate ZERO la simularea Evaluării Naționale 2014: Nicio medie peste 5 în 11 unităţi de învăţământ din judeţ

Publicat

Peste 1.400 de elevi din județul Alba nu au reușit să obțină media 5 la simularea pentru Evaluarea Națională. Nu mai puțin de 11 școli gimnaziale din județ au promovabilitate de 0%. Nici cei care au promovat examenul nu se pot lăuda cu medii foarte mari, întrucât nu a existat în Alba nicio medie de 10.

Deși județul Alba se află pe locul 5 în România după notele pe care le-au obținut elevii la simularea pentru Evaluarea Națională, la evaluarea rezultatelor finale, situaţia se schimbă. Un număr de 11 școli din județ au promovabilitate zero la simulare.

La Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” Aiud, Școala Gimnazială „Sebeș Pal” Rimetea, Școala Gimnazială Mușca, Școala Gimnazială Bălcaciu, Școala Gimnazială „Cetatea de Baltă”, Școala Gimnazială Veseuș, Școala Gimnazială Tătârlaua, Școala Gimnazială Războieni, Școala Gimnazială Răchita, Școala Gimnazială Strungari și la Școala Gimnazială Răhău, niciun elev nu a reușit să obțină media 5 la simularea pentru Evaluarea Națională 2014.

Potrivit inspectorului școlar adjunct, Rodica Groza, pentru fiecare școală la care s-au înregistrat aceste rezultate se face o analiză împreună cu cadrele didactice, părinții și a elevii şi se vor dispune anumite măsuri care sunt trimise Inspectoratului Școlar Județean. În următoarea etapă, inspectorii școlari care sunt repartizați pe zonele respective se vor deplasa la școli pentru a vedea dacă măsurile luate la nivelul unităților de învățământ sunt puse în aplicare.

Elevii de clasa a VIII-a care nu au reușit să se pregătească suficient pentru Evaluarea Națională din acest an mai au la dispoziție încă 3 luni. Examenele încep în data de 23 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în 1 iulie.

Vezi: Examenele anului 2014 pentru elevi. CALENDARUL simulărilor şi testărilor pentru clasele II-XII. Evaluare Națională și Bacalaureat

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. El Barto

    sâmbătă, 15.03.2014 at 00:27

    Mama, ce prostanaci, auzi, sa nu obtina nici un elev media 5.Mai lasati dracu’ Facebook-ul si puneti mana pe carte, putorilor, ca iesiti din scoala si nici pe centura nu o sa aveti succes.Oare nu va ganditi la viitorul vostru?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax