Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se redeschide BAZINUL Olimpic din Alba Iulia, după o lună de lucrări de revizie şi igienizare

Publicat

inot bazinBazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide săptămâna viitoare, după mai bine de o lună în care accesul publicului a fost oprit, pentru lucrări de revizie şi igienizare.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, data redeschiderii depinde de asigurarea temperaturii optime a apei din bazin. Dacă zilele trecute era de 15 grade, aceasta trebuie să ajungă la nivelul recomandat de 25 de grade Celsius.

Astfel, accesul publicului ar putea fi permis de la mijlocul săptămânii viitoare.

Reamintim că iniţial perioada anunţată a fost de trei săptămâni de închidere a bazinului, din data de 11 octombrie.

Bazinul Olimpic a fost redeschis, după patru ani de lucrări de modernizare, în 18 iulie 2014.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI fost de 11.768.180 lei, iar din bugetul local au mai fost alocaţi alţi 1.275.876 lei, pentru sistemul de acces, mobilier, dotare, dar şi costuri de consolidare a structurii bazinului. Bazinul Olimpic are, pe lângă sala propriu-zisă, cu piscină acoperită şi saună umedă şi uscată, vestiare, duşuri utilate cu uscătoare, cabinet medical. Firma care a executat lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic este SC TIM SA Cluj Napoca.

Administraţia locală a suportat financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Bazinul Olimpic a intrat în reparaţii capitale din 2010, iar deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori din cauza problemelor legate de finanţare şi a complexităţii lucrărilor.

AICI, tarife şi program.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax