Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se rupe lanțul de iubire între liderii AUR: Amenințări cu excluderi la vârf. George Simion: Poate îi dau eu pe ei afară

Publicat

Este scandal între liderii AUR, în culise fluturându-se amenințări cu excluderi la cel mai înalt nivel. Copreședintele formațiunii, George Simion, a postat joi pe Facebook un mesaj, fără a explica pe cine vizează. 

”NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. NU voi denigra niciodată alt patriot și calea noastră e una singură: UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris George Simion pe Facebook.

Postarea vine în contextul în care în spațiul public a apărut informația că ceilalți doi lideri ai AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, ar vrea să îi ia lui Simion funcția de copreședinte.

Asta din cauza susținerii de către George Simion a lui Călin Georgescu, căruia i-a propus funcția de președinte de onoare al partidului, iar acesta a acceptat.

AUR are un sistem de conducere colectiv, George Simion și Claudiu Târziu fiind copreședinți, iar Sorin Lavric este președinele Senatului. Acum, Claudiu Târziu și Sorin Lavric ar vrea să-l excludă pe George Simion din procesul de decizie.

De asemenea, Târziu și Lavric ar fi nemultumiți de dorința lui Simion de a-l duce în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș, informează Flux24.

Târziu și Lavric ar dori să ia decizia în Consiliul Președinților AUR, format din cei doi și George Simion, unde au majoritatea de 2 la 1.

Citește și: AUR, vot pentru păstrarea pensiilor speciale ale aleșilor locali. Cum a motivat votul senatorul din partidul lui George Simion

UPDATE: Claudiu Târziu a negat că la vârful partidului ar fi un conflict. 

„Mai multe publicații au preluat și distribuit o minciună ticluită în laboratoare oculte: că eu, în calitate de copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor, și colegul Sorin Lavric, președinte al Senatului AUR, am încerca să-l debarcăm din funcție și chiar să-l excludem din partid pe George Simion, copreședinte al partidului.

Este un fals și o ticăloșie, menite să ne dezbine.

(…) Ca de obicei, cei care ne vor răul, pentru că vor răul țării, își dau arama pe față, fără să vrea. Le transmit să nu se mai chinuie să ne strice unitatea și astfel să ne înfrângă, fiindcă nu vor izbuti.

Eu voi lupta umăr la umăr cu George Simion și Sorin Lavric, așa cum le șade bine fraților, până la capăt” a transmis acesta, potrivit stiripesurse.ro.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax