Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, invitat la DNA în Dosarul șpăgii luate de Silviu Bian

Publicat

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean a fost audiat de procurorii DNA în dosarul fostului şef al ANOFM, Silviu Bian, pe data de 19 octombrie 2011. Scopul audierii a fost acela de a descoperi dacă mita încasată de către Silviu Bian a ajuns şi în conturile PDL, informează Romania liberă.

Alături de Silviu Bian, a fost reţinută şi Maria Ţichindelean, subordonata acestuia, acuzată că ar fi primit şi ea mită în sumă de 10.000 lei. Din rechizitoriul DNA rezultă că Maria Ţichindelean ar fi primit un SMS de avertizare în ziua reţinerii lui Silviu Bian, cu textul: „Şeful tău e la dna. Vb cu soarele meu de pe tel danei. Să nu vb de pe al tau e ascultat. Ai grija ce vb si cu el k e urmarit. Pup”. Surse judiciare au declarat că, în urma acestui SMS, Ţichindelean s-ar fi întâlnit cu Ioan Oltean în scopul de se documenta despre ancheta DNA.

Silviu Bian, fost vicepreședinte al PDL Alba și președinte al ANOFM, a fost trimis în judecată de către Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe motiv că a primit mită în valoare de peste 1.000.000 de lei şi 22.000 de euro, în 11 etape, în perioada decembrie 2010 – octombrie 2011. Banii au fost încasaţi de la angajaţii SC „Crownford” SRL, partener în două proiecte cu finanţare europeană. Șpaga reprezenta 25% din costul proiectelor, respectiv cofinanţarea acestora din fonduri proprii.

La ora actuală, Silviu Bian se află după gratii, arestarea sa fiind dispusă de judecătorii Tribunalului Bucureşti, la propunerea procurorilor DNA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    vineri, 18.11.2011 at 10:24

    CIOCOI SE AJUTA INTRE EI.SARACI SUNT MARGINALIZATI, SI BAGATI LA PUSCARIE PENTRU 10 RON.ASTA NU E DEMOCRATIE, E EVUL MEDIU, FEUDA, CU PRINTI, GROFI, SI SLUGI, JOBAGI.DIN PACATE NOI MILIOANE DE SARACI, PENSIONARI FARA PRIVILEGI, SOMERI SUNTEM TRATATI CA JOBAGI IN EVUL MEDIU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax