Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secția ORL a Spitalului din Alba Iulia va fi mutată în mansarda noii Policlinici, în locul secțiilor de recuperare

Publicat

Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia va fi mutată la mansarda nou construită a corpurilor C și D – clădirea în care ar urma să fie relocată Policlinica / Ambulatoriul Integrat. 

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a achiziționat recent servicii de proiectare pentru secția ORL și compartimentul de Chirurgie maxilo-facială. Valoarea contractului este de 49.500 de lei (aproximativ 10.200 de euro).

Potrivit reprezentanților instituției, este vorba despre o modificare de destinație la lucrarea „Mansardare corpuri clădire C și D” – proiect ce vizează, printre altele, relocarea Ambulatoriului Integrat al SJU Alba Iulia (Policlinicii).

Citește și Policlinica din Alba Iulia, relocată în sediul Spitalului Județean, în vechea locație. Semnarea contractului de finanțare

La mansarda nou construită era prevăzută inițial mutarea secției de Neurologie și a compartimentului de Recuperare neuro-motorie.

Recent însă, Spitalul Județean de Urgență a primit avizul din partea Ministerului Educației pentru transformarea clădirii în care a funcționat fosta Școlă Postliceală Sanitară din Alba Iulia, aflată pe strada Petru Dobra, Nr. 2 (lângă fosta fabrică Ardeleana), în secție de recuperare.

Vezi și FOTO: Clădirea Școlii Postliceale din Alba Iulia, transformată în secție de Recuperare pentru Spitalul Județean

Astfel, după relocarea secțiilor de recuperare în clădirea Școlii Sanitare, în mansarda corpurilor C și D ar urma să fie mutată secția de ORL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax