Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Clădirea Școlii Postliceale din Alba Iulia, transformată în secție de Recuperare pentru Spitalul Județean

Publicat

Clădire fostei Școli Postliceale Sanitare din Alba Iulia va fi transformată într-un nou corp ce va aparține Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. 

Mai exact, în clădirea de strada Petru Dobra numărul 2 (lângă fosta fabrică Ardeleana) va funcționa, în viitor, Secţia de Recuperare Medicală Fizică şi Balneologie, anunță deputatul PNL de Alba, Florin Roman, într-un comunicat de presă. 

” Am avut în calitate de deputat de Alba, alături de Ion Dumitrel, o întalnire cu ministrul Educației, Monica Anisie, în vederea obținerii avizului pentru transformarea fostei școli postliceale de lângă Ardeleana în secție de recuperare a spitalului județean.

Demersurile noastre au fost încununate de succes, iar managerul spitalului judetean, ec Diana Mârza m-a informat ca s-a primit avizul pentru o perioada nedeterminată. Pasul următor îl constituie obținerea finanțării pe CNI.

Împreuna cu Ion Dumitrel vom lua din nou calea Bucureștiului și ca de fiecare data, ne vom întoarce acasă cu finanțarea necesară pentru sănătatea albaiulienilor. Facem o echipa bună și luptăm împreună pentru Alba. Așa sa ne ajute Dumnezeu”, a declarat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax