Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO UPDATE: Șefii PNL din Alba chemați la Consiliul Național. Campania pentru alegeri, activitatea Guvernului pe ordinea de zi

Publicat

Liberalii se reunesc în Consiliu Naţional duminică, la Parlament. Pe ordinea de zi este pregătirea campaniei pentru alegerile locale, dar și raportul de activitate al Guvernului și bilanţul politic al conducerii liberalilor şi bilanţul grupurilor parlamentare.

UPDATE: Evenimentul a început la ora 11.00. Din Alba, participă o delegație de 41 de reprezentanți PNL: 25 delegați aleși și 16 de drept.

Vezi și Cum s-a ales secretarul de stat Alin Ignat cu dosar penal. Și-a dus mașina la service și a primit alta, cu numere expirate

Președintele Klaus Iohannis lipsește de la ședința conducerii liberalilor.

Declarații:

Rareș Bogdan, liderului grupului PNL din Parlamentul European

Adevăratele bătălii și victorii sunt convins că vor veni în acest an. Ne așteaptă un an plin, cu candidați la alegerile locale care vor câștiga alegeri în trombă în mult mai multe localități decât acum și cu un număr de parlamentari care sper să se dubleze sau nu în urma anticipatelor sau nu. Sper că anticipate. Noi nu am venit să guvernăm nici pentru trei luni, nici pentru un an, nici măcar pentru patru sau cinci ani. Am venit să guvernă pentru zece ani România.

Florin Roman: vicepreședinte PNL

Fără Ludovic Orban nu am fi reușit să instalăm un nou guvern. Trebuie să-i mulțumim lui Ludovic pentru asta, împreună am făcut echipă bună. Ne-au spus pesediștii că nu vom putea da jos guvernul, și PNL a spus ba da, se poate, și am dat jos guvernul. Ne-a spus PSD că nu vom putea abroga recursul compensatoriu. Azi criminalii, violatorii și tâlharii nu se mai plimbă liberi pe străzile din România. Le-am spus oamenilor că ne vom lupta să eliminăm pensiile speciale, am dus acest proiect la votul final și am arătat că da, se poate. Asta e diferența între PNL și PSD. Trebuie să continuăm lupta cu dușmanul cel mare. PSD nu trebuie doar înfrânt, PSD-ul trebuie făcut praf.

Raluca Turcan, prim vicepreședinte PNL

Au fost și sunt oameni care spun că nu se poate să ajungem la anticipate și să le câștigăm. Am luat o visterie prăduită de PSD și nu ne-am plâns. Amintiți-vă că au fost care doreau să dea jos PSD dar să nu intre la guvernare, știau că e greu. Vom face tot ce ne stă în putință să găsim resursele financiare și pentru majorarea alocațiilor de stat pentru copii. Pregătim un amplu set de măsuri de debirocratizare. Susținem și plătim investiții reale și acest lucru a generat mare supărare la PSD. Nici măcar un euro din banii europeni nu a rămas necheltuit. Putem intra în următorul exercițiu financiar cu un portofoliu de proiecte pe infrastructură. Banii europeni se vor duce în dezvoltare pe domenii cheie. Bugetul fondurilor europene alocat României să fie complementar pentru dezvoltare.

Știrea inițială

La eveniment vor susține discursuri preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, prim-vicepreşedintele PNL şi liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur, şi vicepreşedintele PNL, Virgil Guran.

Vor participa 1.300 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali.

Vezi și SONDAJ Alba24: Pe cine ați vota în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru următorii patru ani?

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax