Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şeful BCCO Alba Iulia, Ioan Mugurel Costachi, a preluat funcţia de adjunct la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba

sediu ipj

Publicat

sediu IPJ politia alba După plecarea lui Laurenţiu Crişan la IPJ Hunedoara, funcţia de adjunct de la Inspectoratul de Poliţie din Alba a fost preluată de comisar şef de poliţie Ioan Mugurel Costachi. Acesta a fost şef interimar la BCCO Alba Iulia, numit pe şase luni, din octombrie. Acum, a fost desemnat în eşalonul doi de conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că din această săptămână, comisar şef de poliţie Laurenţiu Crişan a plecat din funcţia de adjunct la IPJ Alba pe cea similară, la IPJ Hunedoara.

Pe postul rămas liber a fost împuternicit şeful interimar de la BCCO Alba Iulia, comisar şef de poliţie Ioan Mugurel Costachi.

Acesta va asigura conducerea inspectoratului, din eşalonul doi, alături de comisarul şef de poliţie Mihai Rusu, care a fost împuternicit pe funcţia de şef IPJ Alba, din aprilie, după pensionarea chestorului principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea.

Vezi şi Alte schimbări la IPJ Alba: Comisarul şef Mihai Rus, fost adjunct, a fost desemnat interimar la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba

Citeşte şi Comisarul şef Laurenţiu Crişan, mutat de la Alba în funcţia de adjunct la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate