Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sentință la Judecătoria Alba Iulia: Închisoare cu executare pentru fostul luptător de K1, Andrei Vasile Dărămuș

Publicat

Fostul luptător de K1, albaiulianul Andrei Vasile Dărămuș a primit o nouă condamnare la instanțele din Alba. Tânărul, acuzat de lovire și alte violențe, a primit la Tribunalul Alba o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare cu executare.

În același dosar au mai fost condamnați la 1 an de închisoare și Laurean Aurelian Dărămuș, Gheorghe Voicu Dărămuș și Marius Florin Gheorghiu. Pentru cei trei, instanța a dispus însă suspendarea executării pedepsei.

Soluţia instanţei: „Condamnă inculpatul D.A.V. la 1 an şi 6 luni închisoare.Condamnă inculpatul D.G.V. la 1 an închisoare cu suspendare. Condamnă inculpatul D.L.A. la 1 an închisoare cu suspendare. Condamnă inculpatul G.M.F. la 1 an închisoare cu suspendare” se arată în minuta pe scurt a sentinței pronunțată în 28 mai.

Andrei Dărămuș nu se află la prima condamnare. Acesta mai are de ispășit o altă pedeapsă de 1 an și 6 luni, tot pentru infracțiuni de lovire, alături de alți 2 tineri cu care în 2010, ar fi agresat o femeie și 2 bărbați.

Sentința Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Alba.

Citiți mai mute despre implicarea fostului luptător K1 în Dosarul utilajelor agricole furate, dar şi despre activitatea infracţională a membrilor grupării „Singer”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian

    marți, 05.06.2012 at 00:40

    Auzi ca luptator K1, un gunoi al societatii …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax