Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spaţii de joacă noi, pentru copii, la Aiud. Primăria pregăteşte documentaţia pentru două locaţii din oraş

Publicat

spatiu joaca copii Unul dintre proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Aiud din iunie vizează aprobarea amplasamentelor pentru amenajarea unor spaţiilor de joacă noi, destinate copiilor, în oraş. Unul dintre acestea se află în zona Hepat, pe strada Mărăşeşti, iar celălalt pe strada Axente Sever.

Potrivit documentaţiei ce va fi prezentată consilierilor locali în şedinţa de miercuri, spaţiul de pe strada Mărăşeşti are 120 de metri pătraţi, iar cel de pe strada Axente Sever, 302 mp.

În primul caz, propunerea a fost formulată şi pentru că locuitorii din zona Hepat au semnalat faptul că nu există amenajat un astfel de spaţiu de joacă.

După aprobarea amplasamentelor, spaţiile vor fi dotate cu echipamente de agrement în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Citeşte şi MIERCURI: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Spaţii de joacă pentru copii şi rectificări de buget. Alte proiecte pe ordinea de zi

foto: arhivă

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax