Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: Încă o familie din Alba a primit o FACTURĂ URIAȘĂ la curent. Suma de plată: peste 11.000 de lei

Publicat

Încă o familie a semnalat primirea unei facturi uriașe la electricitate în luna august. Suma pe care au primit-o de plată este de peste 11.000 de lei, pentru perioada 22 iulie – 3 august.

Titularul contractului cu Electrica Furnizare, un bărbat din Poiana Galdei, spune că a primit factura cu suma de 11.016,55 lei, săptămâna trecută și s-a interesat la casieria furnizorului.

Omul a aflat de acolo că ”este o greșeală” și că o să vină un reprezentant al operatorului să citească din nou contorul.

În factura primită, consumul înregistrat este de 15.579 Kwh, iar modul de stabilire a consumului este ”citire index”.

Acesta ar fi al treilea caz care a intrat în atenția redacției, în ultimele zile, privind sume uriașe de plată la energie electrică pentru clienți persoane fizice, în contextul liberalizării pieței de energie.

Citește și: Factură șocantă la energie electrică, primită de o familie din Alba Iulia. Suma de plată: peste 27.800 de lei

Primul caz a fost al unei familii din Alba Iulia, care a văzut pe factură suma de 27.808,13 lei, iar alta, tot din Alba Iulia, o factură de 6.000 de lei, de data aceasta de la un operator privat.

Citește și: Familie din Alba Iulia, FACTURĂ ENORMĂ de la noul furnizor de energie. Și cel vechi i-a aplicat o ”taxă de despărțire”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax