Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: 1 MAI cu porţi închise spre Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia. Ce spun reprezentanţii Primăriei

Publicat

Albaiulienii şi turiştii care doreau să ajungă în Şanţurile din Cetatea Alba Carolina s-au trezit, joi dimineaţa, de 1 Mai, cu porţile închise spre această zonă. Cel puţin aşa ne relatează un cititor Alba24, care critică modul de administrare a căilor de acces pentru cei care urcă din centrul oraşului spre partea istorică amenajată şi sunt nevoiţi să ocolească jumătate de traseu ca să intre la o plimbare în prima zi de minivacanţă.

Citeşte şi Punct de informare turistică la Poarta I a Cetății Alba Iulia. Pliante, suveniruri și GHIZI profesioniști pentru turiștii care vizitează județul

“1 Mai 2014, ora 11.15 minute. Locaţia: poarta acces şanţuri dinspre Club RYMA. Bună dimineaţa administraţiei locale a Municipiului Alba Iulia. Azi este 1 Mai şi nu înseamnă că, dacă bugetarii sunt liberi, toată lumea care-şi doreşte o plimbare prin Şanţurile Cetăţii trebuie să ocolească jumătate de cetate pentru simplul motiv că Poliţia Locală şi administraţia locală Alba <au uitat> să deschidă porţile de acces în şanţuri”, transmite cititorul Alba24.

Acesta descrie că la acea oră poarta de acces din zona clubului Ryma era închisă, la fel ca accesul spre cele două tunele care fac legătura dinspre parcul de joacă de lângă sediul Electrica. “În concluzie, cei care doreau azi să intre în Şanţurile Cetăţii dinspre partea de jos a oraşului trebuiau să ocolească prin Porţile Cetăţii sau să facă o incursiune până la Hotel Cetate, unde este o altă posibilitate de-a intra în şanţuri”, a mai scris sursa citată.

Omul se întreabă dacă domeniul public nu este un loc liber circulaţiei şi “pentru ce mai există aceste porţi care se închid, dacă în alte părţi ale oraşului intrarea în şanţuri este neîngrădită sau pentru ce trebuie închise şanţurile din anumite zone?”

Dă şi un răspuns: “Aşa doar ca să justifice salariile unor bărbaţi zdraveni, lucrători ai Poliţiei Locale care stau pe post de marionete într-o chicinetă, să nu treacă 3 maşini prin zonă şi să închidă/deschidă 2 porţi?”

Contactaţi de Alba24, reprezentanţii administraţiei locale au transmis că accesul a fost deschis ulterior, pe parcursul zilei. Este vorba despre o deficienţă de comunicare între cei care răspund de zona respectivă, la schimbul de tură, dar situaţia a fost rezolvată.

Citește și Alba24 și Agenţia „Vacanța” premiază ideile care pot dezvolta turismul în județul Alba. Câștigătorul pleacă în Grecia!

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi fotografii prin intermediul formularului ”Ştirea Ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dan

    joi, 01.05.2014 at 16:51

    La fel a fost si ieri. Astazi in jurul orei 13 era deschisa poarta dar ieri cred ca fost inchisa toata ziua.

  2. nervosu

    joi, 01.05.2014 at 17:38

    ce arechicineta ta cu politia locala si cu santurile cetatii tot ce vezi tu acolo este treaba lui sabau nu are nimic cu pol locala ornitoringule

  3. Dan

    joi, 01.05.2014 at 23:50

    „ornitoringule”(mai studiaza atlasul specializat sa vezi denumirea corecta)…….era vorba despre santurile gestionate de administratia locala si Politia Locala, nu de cele administrate de SC CORINT GRUP SRL, care sunt din apropierea barului HABITAT si pana sub podul de la Poarta a III a Cetatii. Ar fi bine daca inainte de-a comenta o stire, ai si citi stirea cu atentie. Zona specificata in material este in gestiunea Politiei Locale si-a Primariei Municipiului Alba Iulia…………….ornitorincule.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax