Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

STUDIU: 42% dintre români îi transmit persoanei dragi „Te iubesc” prin intermediul smartphone-ului

Publicat

Românii își manifestă diferit dragostea prin intermediul smartphone-ului. Potrivit studiului „Relații inteligente”, cea mai des utilizată metodă de a-ți arăta iubirea prin intermediul telefonului este clasicul „Te iubesc” pe care 42% dintre români îl preferă, pe când 12% dintre aceștia folosesc emoticoane, precum inimioare, iar 14% îi mărturisesc persoanei dragi că le este dor de ea.

Citește și Iubește românește de Dragobete 2018. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Potrivit studiului intitulat „Relații inteligente”, realizat pentru Huawei de către compania de cercetare de piață IPSOS, colectând date din 12 țări, inclusiv din România, un lucru des întâlnit în întreaga lume este acela ca cuplurile să-și dea porecle unul altuia, indiferent dacă au o relație de puțină vreme sau sunt căsătoriți. Românii nu sunt însă foarte interesați în a folosi apelative pentru a salva în agendă numărul de telefon al persoanei iubite.

Studiul relevă faptul că 52% dintre români aleg să folosească doar numele atunci când salvează numărul de telefon al partenerului, 16% folosesc porecla și doar 5% dintre români își salvează în agendă numărul partenerului folosind apelative precum „Iubitul meu” sau „Dragostea mea”. În plus, studiul dezvăluie un lucru interesant, și anume că doar 1% dintre români îi adaugă pe cei dragi în agenda telefonului ca și contacte „În caz de urgență”.

Citește și De DRAGOBETE iubește românește. MESAJE cu care îți poți surprinde jumătatea de ziua îndrăgostiților

Când vine vorba despre platforma unde își manifestă dragostea, 36% dintre români trimit dovezi de dragoste celor dragi în privat, prin intermediul aplicației de Messenger sau prin intermediul altor aplicații similare, însă doar 3% dintre aceștia postează dovezile de dragoste în rețelele sociale, scrie profit.ro.

Cercetarea de piață a fost realizată pentru Huawei de către compania Ipsos și a fost efectuată în luna ianuarie 2018 pe următoarele piețe: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Turcia.

sursa: adevărul.ro, profit.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate