Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Supremia Grup: Achiziţia celor două com­pa­nii din Danemarca va genera creşteri de 50% pentru business-ul companiei

Publicat

Achiziţionarea recentă a celor două companii din Danemarca ar putea asigura companiei Supremia Grup din Alba Iulia o creştere a afacerii cu 50%, până la 260 milioane lei, aproximativ 58 milioane de euro, în doi ani. Doar în acest an, este aşteptat un plus de şapte milioane de euro, spune Levente Bara, general manager şi proprietar al producătorului de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup.

Vezi și UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

„Practic achiziţia com­pa­niilor din Danemarca ne asi­gură con­ti­nuitate la ex­port în ce pri­veşte piaţa scan­di­na­vă şi va genera anul acesta un plus de şapte mi­lioane de euro la cifra de afaceri a companiei, iar în 2017 va genera în plus o ci­fră de zece milioane de eu­ro. Astfel, la finalul anului 2017 dorim o cifră consoli­da­tă de aproximativ 58 mi­lioa­ne de euro“, a spus Levente Bara, pentru Ziarul Financiar.

hugo levente baraS-a referit la cumpărarea, la sfârşitul anului trecut, a celor două com­pa­nii din Dane­mar­ca – Tama­co Trading şi Ta­maco Pak-  cu activităţi în seg­mentul de ingre­diente alimentare, res­pectiv al amba­la­jelor.

Producătorului de condimente din Alba Iulia realizează circa 15% din vânzări la export.

„Supremia Grup”, înfiinţată în anul 2000, a înregistrat în fiecare an o creştere a cifrei de afaceri între 30 şi 70 la sută, orientându-se către piaţa externă.

Are un portofoliu de peste 2000 de clienti activi din România, dar şi din Europa. La începutul anului 2011, a inaugurat un nou sediu central la Alba Iulia, o investiţie de peste 9 milioane de euro.

Vezi şi FOTO: „Supremia Grup” – cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei, inaugurată oficial

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax