Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Supremia Grup: Achiziţia celor două com­pa­nii din Danemarca va genera creşteri de 50% pentru business-ul companiei

Publicat


Achiziţionarea recentă a celor două companii din Danemarca ar putea asigura companiei Supremia Grup din Alba Iulia o creştere a afacerii cu 50%, până la 260 milioane lei, aproximativ 58 milioane de euro, în doi ani. Doar în acest an, este aşteptat un plus de şapte milioane de euro, spune Levente Bara, general manager şi proprietar al producătorului de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup.

Vezi și UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

„Practic achiziţia com­pa­niilor din Danemarca ne asi­gură con­ti­nuitate la ex­port în ce pri­veşte piaţa scan­di­na­vă şi va genera anul acesta un plus de şapte mi­lioane de euro la cifra de afaceri a companiei, iar în 2017 va genera în plus o ci­fră de zece milioane de eu­ro. Astfel, la finalul anului 2017 dorim o cifră consoli­da­tă de aproximativ 58 mi­lioa­ne de euro“, a spus Levente Bara, pentru Ziarul Financiar.

hugo levente baraS-a referit la cumpărarea, la sfârşitul anului trecut, a celor două com­pa­nii din Dane­mar­ca – Tama­co Trading şi Ta­maco Pak-  cu activităţi în seg­mentul de ingre­diente alimentare, res­pectiv al amba­la­jelor.

Producătorului de condimente din Alba Iulia realizează circa 15% din vânzări la export.

„Supremia Grup”, înfiinţată în anul 2000, a înregistrat în fiecare an o creştere a cifrei de afaceri între 30 şi 70 la sută, orientându-se către piaţa externă.

Are un portofoliu de peste 2000 de clienti activi din România, dar şi din Europa. La începutul anului 2011, a inaugurat un nou sediu central la Alba Iulia, o investiţie de peste 9 milioane de euro.

Vezi şi FOTO: „Supremia Grup” – cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei, inaugurată oficial

sursa: zf.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

SFÂNTUL NICOLAE: De ce Moșul apare pe un cal alb. Semnificații ale sărbătorii din 6 decembrie

Publicat

Se spune că Moș Nicolae vine pe un cal alb, iar Moș Crăciun într-o sanie trasă de reni. Cunoscut și sub numele de Sân-Nicoară, despre Sfântul Nicolae se spune că păzește soarele care încearcă să se strecoare pe lângă el, pentru a ajunge la tărâmurile de miazănoapte, unde va lăsa lumea fără căldură și lumină. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Vințu de Jos. Acoperișul unei case, mistuit de flăcări

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 21:35, la acoperișul unei case aflate în localitatea Vințu de Jos. Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Vințu de intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case în localitatea Vințu de Jos. UPDATE, ora 22:25 – Potrivit […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

FOTO: Gala performerilor, la Aiud. Elevii olimpici și profesorii pregătitori, premiați de autoritatea locală. LISTA

Publicat

Excelența în educație a fost apreciată și recompensată joi, în cadrul Galei Performerilor, la Aiud. Elevii unităților de învățământ din municipiu care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare naționale și internaționale dar și profesorii care i-au pregătit au fost recompensați de autoritatea publică locală. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, recompensa financiară s-a acordat conform HCL […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. Un autoturism a luat foc, pe strada Arnsberg

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara la compartimentul motor al unui autoturism aflat pe o stradă din municipiul Alba Iulia. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru lichidarea unui incendiu aparut la compartimentul motor al unui autoturism în municipiul Alba Iulia pe strada Arnsberg. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate