Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE SURSE: Un candidat PSD, retras de pe lista pentru europarlamentare, pentru a-l trimite pe Negrescu la Bruxelles

Publicat

Victor Negrescu

Tudor Ciuhodaru aflat pe locul 7 pe lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare, și-a retras candidatura, pentru ca Victor Negrescu, aflat pe locul 9, să prindă un mandat în Parlamentul European, au declarat pentru G4Media.ro surse din Comitetul Executiv al PSD.

 Potrivit surselor citate, oficial se va invoca faptul că Tudor Ciuhodaru dorește să candideze la Primăria Iași, la localele de peste un an.

UPDATE 22:50 – Tudor Ciuhodaru a declarat marți seară, printr-o intervenție la Antena3 că zvonurile din interiorul PSD, legate de o abandonare a mandatului de europarlamentar în favoarea lui Victor Negrescu sunt false. Acesta a mai declarat că e decis să meargă la Bruxelles și nu s-a gândit niciodată să renunțe la mandat.

În urma scorului obținut la alegerile de duminică, PSD ar urma să trimită opt membri în Parlamentul European, iar Victor Negrescu, fost ministru pentru Afacerile Europene, se afla pe locul 9.

CITEȘTE ȘI: PNL are șansa să trimită 10 europarlamentari la Bruxelles. Incertitudine în privința unui candidat din Alba

Liderii PSD s-au reunit azi, începând cu ora 11:00, pentru a discuta următorii pași pe care îi va face partidul după condamnarea definitivă la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea în timp ce era încă în funcția de președinte al partidului și al Camerei Deputaților. Prima ședință a fost cea a Biroului Permanent Național (BPN), apoi a urmat o reuniune a grupurilor parlamentare, iar de la ora 18:00 – o ședință a Comitetului Executiv (CEX).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax