Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima din Mediaș: Un al doilea bărbat din Alba, reținut. Era eliberat condiționat din Penitenciarul Deva

Publicat

captura medias

Trei bărbaţi au fost reţinuţi după crima de la Mediaș. Pe lângă suspectul principal, Rusu Marius, născut în Blaj, localitatea Bucerdea Grânoasa, un al doilea suspect, Anghel Paul, un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore. Cel de treilea bărbat reținut, Ovidiu Otvoș Ioan de 38 de ani, născut în Mediaș, județul Sibiu are antecedente penale.

Atât Rusu Marius cât și Paul Anghel sunt recidiviști.  Marius Rusu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu și Paul Anghel a fost eliberat condiționat.

Rusu  mai avea de executat 777 de zile și Anghel  mai avea un rest de 423 de zile de închisoare.

Victima a fost lovită cu cuţitul de 11 ori şi a primit numeroase lovituri cu pumnii şi picioarele în cap.  Tânărul care a decedat în urma altercației, se numeşte Marius Andrei Faghiura.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat, luni, că după crima de la Mediaş, trei bărbaţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

VEZI ȘI: VIDEO Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în Mediaș, condamnat, în trecut, pentru tentativă de omor și tâlhărie

„În urma cercetărilor efectuate, în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 00.40, numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în municipiul Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş.

În jurul orei 1.05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club şi se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victimă F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu).

VEZI ȘI: VIDEO Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat prin recurs compensatoriu

Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi R.M. Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poartă imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane”, anunţa Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

Procurorii au precizat că victima a alunecat pe zăpada, fiind ajunsă din urmă de suspecţi, doi dintre ei având în mână câte un cuţit. „O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zonă capului de 8 ori.

Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, R.M. loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Momentul în care autorul crimei din Mediaș a scos cuțitul în fața unei grupări rivale. Răfuiala din club

Imediat după ce R.M. şi O.O.I. încetează să mai lovească victimă, apare venind în fugă şi A.P. care se îndreaptă direct către victimă aflată la pământ şi pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului”, au mai preiczat procurorii.

Potrivit Parchetului, „moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecutivă unor plăgi tăiate-înţepate la nivelul membrelor inferioare cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală)”.

La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar acestea ”nu au intervenit în determinismul decesului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    luni, 14.01.2019 at 12:03

    ati copiat cel putin un paragraf de 2 ori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax