Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Târgul de vechituri din Alba Iulia se va redeschide într-o nouă locație, în luna octombrie. În ce zona va fi amplasat talciocul

Publicat

Târgul de vechituri din Alba Iulia închis recent, se va redeschide într-o nouă locație, la jumătatea lunii octombrie, au precizat pentru alba24.ro, reprezentații primăriei. 

Aceștia au identificat și o locație unde va putea fi amplasat târgul de vechituri. Este vorba despre un teren, din vecinătatea hotelului Tara, din Alba Iulia, proprietate deținută de fostul șef ALDE Alba, omul de afaceri Ioan Lazăr.

”Talciocul din Alba Iulia NU se va muta la Ighiu. Fiecare UAT este liber să deschidă propriul târg de vechituri, dar nimeni nu le poate confisca albaiulienilor talciocul.

Într-adevăr, amplasamentul fostului talcioc a fost predat către constructor, fiindcă acolo va începe construcția unui centru multifuncțional dar și a unui nou talcioc, modern.

Primăria face eforturi pentru relocarea târgului de vechituri, în cel mai scurt timp, într-o altă locație din oraș. A fost identifică o locație pretabilă, în vecinătatea hotelului Tara, pe o locație privată, iar proprietarul ne-a asigurat că cel târziu la sfârșitul lunii octombrie, acesta va fi deschis”, a precizat pentru alba24.ro, purtătorul de cuvânt al primăriei, Flaviu Buta.

Reamintim că Talciocul din Alba Iulia s-a închis, după ce ani întregi a funcționat pe spațiul de pe strada Gheorghe Șincai, în Lumea Nouă. De asemenea un nou târg de vechituri se deschide în localitatea Ighiu, la 10 kilometri de municipiul Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Talciocul din Alba Iulia s-a ÎNCHIS: Un nou târg de vechituri se deschide la Ighiu, duminică. Ce planuri are Gabriel Pleșa

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax