Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Testul de Sinceritate la Puterea2: Mircea Hava și Teodor Atanasiu au vorbit despre listele de candidați și obiectivele pentru alegerile locale

Publicat

Primarul Mircea Hava şi deputatul Teodor Atanasiu sunt ultimii care au dat  „Testul de Sinceritate” la Alba24, înainte de campania electorală. Oamenii politici, reprezentând Opoziţia şi Puterea, au participat la două emisiuni speciale în cadrul cărora au vorbit la cald despre planurile lor înainte de alegerile din iunie.

Liderul PNL Teodor Atanasiu a explicat cum îşi pregăteşte USL Alba campania electorală şi a dezvăluit chiar şi câteva nume de persoane din partid care vor fi propulsate în Guvernul Ponta pentru a ocupa funcţii  în instituţii centrale şi ministere. Atanasiu este câte se poate de optimist, mai ales ţinând cont de schimbările politice din ultimele săptămâni şi crede că USL va câştiga atât în Alba, cât şi în ţară.

Proaspăt trecut în Opoziie, liderul PDL Alba, Mircea Hava a acceptat şi el să discute cu jurnalistul Dan Lungu despre campania electorală ce va demara în zilele următoare. Deşi PDL  a pierdut teren în faţa electoratului, Hava este convins că există suficienţi oameni care să recunoască meritele PDL din perioada mandatului , mai ales în ceea ce priveşte investiţiile din judeţul Alba. Hava a dezvăluit, în premieră, că va face schimbări la nivelul viceprimarilor după alegerile din iunie, dacă va avea majoritatea în Consiliul local.

Vă invităm să vizionaţi cele două ediţii speiale ale „Testului de Sinceritate”, cu Mircea Hava şi Teodor Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionescu Stefan Daniel

    luni, 07.05.2012 at 21:58

    Foarte tare! Mircea Hava e primarul nostru! Sunt mandru sa fiu albaiulian 🙂

    • cc

      marți, 08.05.2012 at 23:18

      ce fata poate avea pnl-listul asta
      e suficient sa va uitati la el si sa vedeti ce fel de om este
      VARZA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax