Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Alba Iulia, condamnaţi la închisoare pentru lovire. Boxerul Andrei Dărămuş are de executat 1 an şi 6 luni de detenţie

Publicat

Andrei Vasile Dărămuş, fost boxer şi luptător de K1, dar şi un cunoscut al lumii infracţionale din Alba Iulia a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 1 an şi 6 luni de închisoar,e pentru lovire. Acesta a fost judecat într-un dosar penal alături de alţi doi tineri, Petru Aurel Radu şi Ioan Patiţia Dobre, după ce în 2010 au agresat doi bărbaţi şi o femeie.

Tot la 1 an şi 6 luni de închisoare au fost condamnaţi şi Petru Aurel Radu şi Ioan Patiţia Dobre. Sentinţa a fost pronunţată luni şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Ape Alba Iulia. Andrei Dărămuş are 26 de ani, iar din ianuarie 2011 este arestat preventiv în Dosarul utilajelor agricole furate din ţări ale UE. Nici Petru Aurel Radu nu este un străin al lumii infracţionale. Acesta execută în prezent o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni de închisoare în Dosarul „Singer”.

Citii mai mute despre implicarea fostului luptător K1 în Dosarul utilajelor agricole furate, dar şi despre activitatea infracţională a membrilor grupării „Singer”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax