Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii care au obținut media 10 la bacalaureat sau evaluarea națională primesc bani de la Guvern. Care este premiul pentru cele două absolvente cu note maxime din Alba

Publicat

elevi

elevi bacalaureat 1 Absolvenții care au obținut media 10 la evaluarea națională și la examenul de bacalaureat vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere față de performanțele realizate, a decis miercuri Guvernul.

Potrivit unei hotărâri adoptate miercuri de Guvern, stimulentele sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la evaluarea națională pentru  clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat 2016.

Citeşte şi FOTO: Cine sunt tinerele din Alba care au reuşit performanţa mediei 10 la BAC 2016. Ce spun despre examen şi ce planuri au

Susținerea tinerilor capabili de performanțe școlare înalte reprezintă o parte integrantă a politicilor educaționale promovate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

În anul 2016, un număr de 86 de absolvenți de clasa a XII-a au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, iar 253 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media 10 la evaluarea națională.

Citește și BACALAUREAT 2017: MODELE de SUBIECTE, calendar şi detalii de la Ministerul Educaţiei. TOATE datele pentru candidaţi »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax