Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Toţi consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, invitaţi să dea explicaţii la DNA, în dosarul finanţărilor ilegale de la „Fotbal Club Unirea”

Publicat

Dosarul instrumentat de DNA privind posibile finanţări ilegale la „FC Unirea 1924” încruntă în continuare frunţile consilierilor locali ai municipiului Alba Iulia. Aceştia au fost invitaţi recent de procurori să se prezinte la audieri, în această cauză.

După ce săptămâni întregi au fost măcinaţi de subiectul aprobării sau nu a constituirii CL Alba Iulia ca parte civilă în Dosarul „Fotbal Club Unirea”, acum consilerii locali au o nouă temă de gândire: Care sunt motivele pentru care au fost solicitaţi să dea lămuriri la DNA? Toţi consilierii locali au primit citaţie din partea procurorilor pentru a se prezenta cât mai repede la sediul instituţiei, pentru declaraţii.

Din câte cunosc consilierii, până în prezent, aceştia nu au calitatea de învinuiţi în dosar, ci doar de martori, dar mai multe despre acest subiect vor afla abia după ce vor efectua vizita la DNA. Reamintim că primul care a fost chemat la audieri în acest dosar este consilierul Horia Bărdaş, cel care în şedinţa de CL din luna ianuarie a declarat că nu va mai vota nimic, de frică să nu fie somat din nou de procurori. Între timp, acesta a revenit la gânduri mai bune, iar în şedinţa de luni a CL a ridicat mâna la vot.

Află de aici mai multe despre dosarul care este instrumentat de DNA

Aici poti citi ce a descoperit DIICOT referitor la rembursările de TVA de la FC Unirea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax