Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați trimiși în judecată pentru tentativă de omor, după ce au snopit în bătaie un tânăr din Alba

Publicat

politie noaptea

Trei bărbați aflați sub control judiciar au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor, după ce au bătut un tânăr din Alba, în urmă cu mai multe luni. 

Inițial cei trei bărbați au fost arestați preventiv și cercetați pentru loviri sau alte violențe, dar în timpul anchetei, procurorul de caz a schimbat încadrarea în tentativă de omor. 

Prima dată cei trei au fost arestați preventiv la Judecătoria Aiud, apoi, după ce s-a schimbat încadrarea, dosarul a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

După ce au stat pentru o perioadă de timp în arest preventiv, în data de 16 noiembrie cei trei au fost puși sub control judiciar, după un apel la Curtea de Apel Alba Iulia.

În data de 28 decembrie 2022, cei trei au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Alba.

Ce s-a întâmplat

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 septembrie 2022, polițiștii Postului de Poliție Noșlac au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 47 și 44 de ani, ambii din Luduș, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Mai târziu a fost prins si cel de al treilea bărbat care se ascundea de polițiști.

CITEȘTE ȘI: Trei bărbați au bătut un tânăr din Alba. Doi au fost arestați preventiv, unul este dat în urmărire de poliție

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 14 septembrie 2022, în timp ce se aflau pe raza localității Găbud, comuna Noșlac, județul Alba, ar fi agresat un cunoscut, în vârstă de 32 de ani, provocându-i leziuni pentru care, potrivit certificatului medical prezentat de victimă, ar fi necesare 40 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax