Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Trei firme interesate de serviciul de deratizare în municipiul Alba Iulia. Contract de 4,2 milioane lei pe 4 ani


Publicat

Trei firme s-au arătat interesate de preluarea contractului pe 4 ani pentru serviciul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a municipiului Alba Iulia.
Au depus oferte la licitaţia în valoare de 4,2 milioane lei fără TVA, următorii operatori: Coral Impex SRL Ploieşti, Romprest Service SA Bucureşti şi DD Chim SRL Deva.

Ofertanţii sunt obligaţi să prezinte lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, din care să rezulte că a prestat, la nivelul unuia sau mai multor contracte, servicii similare (de natură şi complexitate similară/comparabilă cu serviciile care fac obiectul contractului/ operaţiuni de tipul celor precizate în obiectul contractului), scrie adevărul.ro.

Altă condiţie este cifră de afaceri anuală totală în perioada 2014-2015, pentru fiecare an, de cel puţin 1.500.000 lei, fără TVA.

Valoarea totală a acordului pe 4 ani este de 4.276.833 lei, fără TVA. Valoarea maximă a unui contract anual este de 1.069.208 lei.

Deratizarea (pentru distrugera rozătoarelor dăunătoare) se efectuează la clădiri ale instituţiilor publice locale, părţi comune ale clădirilor tip condominii, case, cămine aferente reţelelor de alimentare cu apă, canalizare, termoficare, parcuri, spaţii verzi, cimitire, maluri de lac, pieţe, târguri, oboare, bâlciuri, zone demolate şi neconstruite, subsoluri uscate, umede sau inundate, depozite de deşeuri municipale şi cele assimilate, staţiile de transfer al deşeurilor, staţiile de sortare a deşeurilor, spaţiile special amenajate pentru colectarea deşeurilor menajere, unităţit de învăţământ şi sanitare aflate în subordinea autorităţilor administraţiei publice.

Dezinfecţia (pentru combaterea bolilor infecţioase) se efectuează la depozite de deşeuri municipale şi cele assimilate, staţiile de transfer al deşeurilor, staţiile de sortare a deşeurilor, încăperile din cadrul condominiilor prevăzute cu topogan, destinate colectării deşeurilor municipale, spaţiile special amenajate pentru colectarea deşeurilor menajere, unităţi de învăţământ şi sanitare aflate în subordinea autorităţilor administraţiei publice locale, locurile în care există focare declarate ce pun în pericol sănătatea oamenilor şi animalelor.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cireadă de vaci fotografiată în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Alba Mall. Animalele erau nesupravegheate

Publicat

O cireadă de vaci a fost fotografiată duminică seară la Alba Iulia, în zona Alba Mall. 

Animalele, nesupravegheate, au dat o tură pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, apoi s-au retras în zona caselor de pe Strada Livezii.

Nu s-au speriat nici de mașini și au circulat nederanjate, minute bune, pe mijlocul străzii, a transmis un cititor Alba24, care le-a și fotografiat.

Nu se știe cum au ajuns vacile în centrul orașului și nici în grija cui ar fi trebuit să fie.

Este posibil însă ca ele să fi venit dinspre pășunea de la marginea Ampoiului, spune cititorul.

Surse foto: cititori Alba24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

BLAJ

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție pe Târnava. Mai mulți porci morți, aruncați în apă aproape de Crăciunelu de Jos

Publicat

Mai mulți porci domestici în stare avansată de putrefacție, plutind în Târnava, au fost fotografiați duminică, de un cititor Alba24. 

Imaginile au fost surprinse în apropiere de Crăciunelu de Jos.

”Am văzut trei animale moarte” a transmis cititorul Alba24.

Acesta a mai spus că mai mulți porci ar fi fost aruncați în apă de niște localnici.

Se pare că anumalele ar fi murit, posibil de pestă porcină, iar aceștia le-ar fi dus la râu cu un tractor, apoi le-ar fi aruncat în apă.

Întreaga zonă s-a transformat într-un focar de infecție.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Consilierul independent de la Alba Iulia, Paul Victor Florea, s-a căsătorit în weekend la Catedrala Încoronării

Publicat

Consilierul independent de la Alba Iulia, Paul Victor Florea, s-a căsătorit sâmbătă, la Catedrala Încoronării. 

”Am spus DA” a scris acesta pe contul său de Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare alături de soția sa.

Florea are 26 de ani și anul trecut a fost ales consilier local independent după o campanie electorală în care a fost ajutat de prieteni și de familie.

Soția acestuia se numește Ioana Maria. Paul Florea spune că sunt împreună de 3 ani și jumătate și ne-a trimis și o fotografie de la eveniment.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cum arătau ”oamenii simpli” ai secolului trecut, din Alba. Fotografii din alt veac, publicate de Arhivele județene

Publicat

Serviciul județean al Arhivelor Naționale Alba a publicat o serie de fotografii inedite, reprezentând imagini ale unor oameni care au trăit în județul Alba, acum aproape 100 de ani. 

”Fotografiile din alt veac” aduc în lumină chipurile unor oameni simpli care au trăit la Sebeș și Blaj.

Maria Dăian, 16 ani, muncitoare la Fabrica de ciorapi GBL din Sebeș, 1936:

Citește și: Document de arhivă: Câți turiști s-au cazat în luna septembrie 1943 la unul dintre cele două hoteluri din Alba Iulia

Crișan Ana, 17 ani, servitoare în Blaj la prof. Victoria Urzică, anul 1940:

Kassizer Moise, la finalizarea perioadei de ucenic măcelar în Sebeș, 1936:

Zanca Rozalia, 32 ani, muncitoare la Fabrica de ciorapi GBL din Sebeș, 1936:

Letiția Vlass, profesoară, 1943:

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate