Connect with us
Publicitate

CUGIR

Trei tineri din Cugir, cercetați pentru furt de motorină. Au sustras 300 de litri de carburant, din rezervorul unui camion

Publicat

motorina

Trei tineri din Cugir sunt cercetați pentru furt calificat după ce ar fi sustras, din rezervorul unui camion, 300 de litri de motorină.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir i-au identificat pe 3 tineri, de 14, 19 și 20 de ani, din Cugir, ca și persoane bănuite de săvârșirea a două fapte de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în nopțile de 20/21 și 21/22 martie, ar fi sustras din rezervorul unui camion parcat pe raza orașului Cugir, cantitatea totală de 300 de litri de motorină. Ulterior, tinerii ar fi valorificat motorina la un preț derizoriu.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax