Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tudorel Toader și-a anunțat demisia: „Voi rămâne la minister până când în MO apare numele noului ministru al Justiției”

Publicat

tudore toader 4

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a anunțat joi după-amiaza că îi va prezenta premierului Viorica Dăncilă demisia sa din funcție.

Citește și Trei miniştri remaniaţi din Guvernul Dăncilă. Decizie a Comitetului Executiv Naţional PSD

„Voi merge la Guvern și am o altă întrevedere cu doamna prim-ministru. Voi porni de la voința politică exprimată în cadrul CEX-ulu și anume de retragere a sprijinului politic pentru subsemnatul în calitatea de ministru al Justiției. Voi porni de la voința exprimată oarecum în cele două întrevederi, de aseară și de astăzi, cu doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru are rolul decisiv atât în formarea Guvernului cât și în revocarea unora dintre membrii Guvernului.

Iau în considerare și faptul că orice autoritate trebuie să aibă asigurată continuitatea activității. Voi rămâne la minister până în momentul în care în Monitorul Oficial apare numele și prenumele noului ministru al Justiție, pe care îl voi invita și căruia îi voi preda documentele ministerului, pe bază de proces verbal, îi voi preda sigiliul ministerului și îi voi ura succes.

Prin urmare merg la Guvern și îi prezint doamnei prim-ministru demisia din funcția de ministru al Justiției. Domnia sa va decide ce face cu această demisie, sigur, cel mai probabil o trimite la președinte. În felul acesta, domnia sa declanșează procedura de remaniere, are în același timp și demisia mea și cel mai probabil o va trimite la președinte. Voi rămâne până la momentul în care președintele va emite decretul, pe deoparte de eliberare a mea, pe de alta de numire a noului ministru, a declarat Tudorel Toader.

Citește și PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Eugen Nicolicea, susținut la Ministerul Justiției

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax