Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Uber funcționează în Alba Iulia, de joi după-amiază. Curse gratuite pentru atragerea clienților noi

Publicat

Locuitorii din Alba Iulia pot comanda, de joi, un Uber. Aplicația este disponibilă, iar orașul devine cel de-al 17-lea din România în care aceasta funcționează.

Reprezentanții Uber au transmis Alba24 că utilizatorii noi din Alba Iulia beneficiază de 4 curse gratuite, în valoare de până la 11 lei/cursă, prin utilizarea codului HELLOALBA, utilizabile până pe 8 mai. 

Reprezentanții Uber spun că aplicația este disponibilă începând cu joi după-amiază. În oraș funcționează deja de 7 luni și Bolt.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Utilizatorii din Alba Iulia vor avea așadar o nouă variantă de călătorie, spre nemulțumirea șoferilor de taxi, care acuză o concurență neloială din partea acestor aplicații.

Vezi și: Taximetriștii din Alba Iulia, REVOLTĂ împotriva șoferilor de la Bolt: Acuzații de concurență neloială

În România, Uber este acum disponibil în 17 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Bacău, Buzău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Alba Iulia, un oraș la care ne gândim de ceva vreme. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o singură apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport.

Vrem să devenim un partener de încredere și pe termen lung pentru autoritățile locale și pentru utilizatorii din Alba Iulia”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.

În Alba Iulia, Uber spune că va colabora exclusiv cu șoferi licențiați.

Ce este Uber

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați.

În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice.

Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

În România, Uber este disponibil în 17 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax