Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un nou DECES cauzat de coronavirus, în județul ALBA: o femeie de 70 de ani. Bilanțul la nivel național ajunge la 227 de morți

Publicat

Al patrulea deces al unui pacient din Alba, confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, a fost raportat oficial joi dimineața. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70  de ani, care era internată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Numărul deceselor la nivel național a ajuns la 227.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în data de 7 aprilie 2020.

Condiții medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetică.

Pacienta a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus în data de 8 aprilie. Tot în data de 8 aprilie aceasta a decedat.

Citește și Al treilea deces cauzat de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani cu probleme medicale

Miercuri, 8 aprilie, autoritățile au anunțat două decese în județul Alba. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 63 de ani respectiv 90 de ani.

Citește și UPDATE: Al doilea deces cauzat de coronavirus în Alba: Un bătrân cu probleme pulmonare acute

Primul deces al unei persoane din Alba infectată cu coronavirus a fost înregistrat luni, 6 aprilie.

Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, care a fost internat în SJU Alba Iulia cu o zi în urmă, pe 5 aprilie, pe secția de Cardiologie, cu infarct miocardic, acut recent, angină post infarct, cardiopatie ischemică, insuficiență mitrală și tricuspidiană, HTA.

Citește și Primul DECES în ALBA al unui pacient cu coronavirus. Bărbat de 66 de ani, cu probleme cardiace

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax