Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Al doilea deces cauzat de coronavirus în Alba: Un bătrân cu probleme pulmonare acute

Publicat

Un al doilea deces cauzat de coronavirus a fost raportat în județul Alba. Este vorba despre un bărbat de 90 de ani, internat cu probleme pulmonare.

Potrivit autorităților, bărbatul a fost internat pe data de 06.04.2020 la SJU Alba Iulia, în Secția ATI cu: sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, tromboză venoasă profundă. A fost considerat suspect de COVID-19. Prezenta simptome de febră, dispnee și insuficiență respiratorie.

A fost confirmat pozitiv pentru coronavirus pe data de 07.04.2020 în laboratorul DSP Alba, zi în care a și decedat.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 90 de ani, cu multiple comorbidități, din județul Alba, a fost internat în data de 6 aprilie, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Pacientului i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19, în data de 6 aprilie, iar rezultatul a ieșit pozitiv în 7 aprilie, zi în care a decedat, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost internat în spital cu sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, tromboză venoasă profundă, suspiciune infecție cu noul coronavirus. La internare, pacientul prezenta simptome precum: febră, dispnee, insuficiență respiratorie.

Transmitem tuturor să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax