Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primul DECES în ALBA al unui pacient cu coronavirus. Bărbat de 66 de ani, cu probleme cardiace

Publicat

A fost confirmat primul deces cauzat de coronavirus în județul Alba. Potrivit datelor oficiale este vorba despre un bărbat de 66 ani, care a decedat luni, 6 aprilie.

Bărbatul de 66 de ani a fost internat în SJU Alba Iulia în 05 aprilie 2020, secția Cardiologie cu infarct miocardic, acut recent, angină post infarct, cardiopatie ischemică, insuficiență mitrală și tricuspidiană, HTA.

În data de 06 aprilie 2020 i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19, iar rezultat pozitiv a fost anunțat în aceeași zi, ziua în care a și decedat.

Comorbidități: cardiopatie ischemică, HTA, fibroza pulmonară, boala renala cronică – dializă, diabet zaharat insulinodependent, obezitate.

Autoritățile mai transmit că există o investigație în curs pentru expunere (pacientul fiind cu domiciliu în județul Cluj, dar aflat în vizită la fiica din judetul Alba înainte de internare).

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax