Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șef de la Poliția Locala Alba Iulia, trimis în judecată pentru violență în familie. Ce acuzații îi aduc procurorii

sediu politia locala

Publicat

Rece Valeriu Marius, şef Birou circulaţia pe drumurile publice în cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, a fost trimis în judecată pentru violență în familie. Potrivit procurorilor care anchetează cazul, în luna martie 2018, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa, pe fondul unor discuții contradictorii. 

Potrivit unui document transmis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia: ”În data de 18 martie 2018, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal din municipiul Alba Iulia, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpatul R.V.M. a lovit-o pe soţia sa R.A.E. de două ori cu podul palmei în zona capului, a strâns-o de gât şi de braţe şi a lovit-o cu genunchiul în coapsa piciorului drept, cauzând persoanei vătămate R.A.E. leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

De asemenea, în data de 14 februarie 2019, Rece Marius a fost reținut pentru 24 de ore, fiind atunci cercetat pentru hărțuire.

CITEȘTE ȘI: Cazul poliţistului local din Alba Iulia reţinut pentru hărţuire: I-ar fi transmis fostei soţii mesaje jignitoare

Atunci, ”în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul de 43 de ani, din Alba Iulia a trimis, în repetate rânduri, soției sale, de 37 de ani, din Alba Iulia, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice, care conţin expresii jignitoare, totodată informând-o că este urmărită de către polițiști, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere”. Pentru aceste fapte, potrivit reprezentanților de la Parchetul Judecătoriei Alba Iulia există un alt dosar.

CITEȘTE ȘI: Şeful Biroului rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia, REŢINUT pentru 24 de ore. Suspect de hărţuire şi ameninţare

Momentan dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei din Alba Iulia, pentru violență în familie nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 01.08.2019 at 16:37

    Dati-l ma afara ca va face de cacao. Acum e momentul ca se inghite orice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate