Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un student din Blaj oferă asistență GRATUITĂ pentru elevi, profesori și părinți, în folosirea platformelor de comunicare

Publicat

Un student din Blaj oferă GRATUIT asistență tehnică tuturor profesorilor, elevilor si părinților care încă nu se descurcă sau care întâmpină probleme în folosirea platformelor Microsoft Teams, Zoom sau altele.

Lucian-Mihai Ciugudean este student al Universității Tehnice din Cluj Napoca și are o bogată activitate de voluntariat, fiind implicat, de-a lungul timpului, în diverse proiecte, atât la nivelul municipiului Blaj, cât și în activități naționale, potrivit radioblaj.ro.

Cei care doresc să beneficieze de suportul tehnic al acestuia, o pot face scriindu-i pe Facebook sau pe Whatsapp, la numărul de telefon 0725-484.490, oricând întâmpină o problemă căreia nu îi pot da de cap.

„Trăim vremuri grele din toate puctele de vedere, iar asta a dat peste cap toate domenile. În contextul sistemului de invătământ, care oricum este depășit de situație în momentul ăsta, copiii și profesorii sunt nevoiți sa folosească platforme online pentru a face ore, pentru a da teste și pentru a face pregătiri pentru examenele care urmează. Probabil, până în momentul de față, mulți dintre cei care au posibilitatea de a participa online la ore sau de a susține ore au folosit platformele existente cu succes.

Vreau să ofer suport tehnic tuturor profesorilor, elevilor si părinților care incă nu se descurcă sau care întâmpină probleme in folosirea platformelor Microsoft Teams, Zoom sau altele. Îmi puteti scrie pe Facebook sau pe Whatsapp, la numărul de telefon: 0725-484.490, oricând aveți o problemă căreia nu îi puteți da de cap. O să încerc să vă ajut cu drag, pas cu pas, astfel încât să vă fie ușor să rezolvați aceste probleme singuri, dacă o să vă mai loviți de ele pe viitor.

Știu că este mai greu să îți găsești motivație de a face scoală de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru că și eu trec prin asta, dar trebuie să ne adaptăm, pe cât posibil, și să nu lăsăm izolarea la domiciliu să ne oprească din a înainta cu studiile”, a declarat Lucian Mihai Ciugudean, student al Universității Tehnice din Cluj Napoca, pentru Radio Blaj.

Sursă: radioblaj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax