Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unirea Alba Iulia a pierdut 1-0, la Pitești. Trupa lui Gherman se prezintă tot mai modest în ofensivă

Publicat

FC Argeș Pitești a reușit să rupă seria invincibilității pentru Unirea Alba Iulia. Alin Popa a deschis scorul în minutul 11, iar trupa pregătită de Stelian Gherman nu a creat mari probleme piteștenilor, care au învins Alba Iulia și au trecut pe locul trei în clasament.

Alba Iulia joacă tot mai modest în ultimele etape, iar antrenorul Gherman pune evoluția echipei sale pe seama oboselii, însă Alba Iulia nu mai convinge în prestații, de câteva etape bune. Soarta jocului de la Pitești s-a decis în în minutul 11, când Popa la învins pe Pascal cu un șut din voleu, fără preluare.

Cu puțin înainte de pauză, tehnicianul Gherman i-a înlocuit pe Camara și pe Bogdan Bucurică, în locurile acestora intrând Pistol și  Oprea. Cel mai probabil, cele două modificări au venit pe fondul nervilor lui Camara, care a fost avertizat cu  cartonaș galben în urma unei faze la care putea fi eliminat.  În minutul 76, Alba a mai primit o lovitură. Ciofu a fost eliminat pentru lovirea lui Năstăsie cu gheata în cap, fotbalistul Piteștean fiind trimis la spital.

În minutul 92 Potopea a fost și el eliminat de către centralul partidei. Acesta a evoluat pe postul de fundaș dreapta,  cu toate că acesta este obișnuit cu postul de apărător central.

De consemnat este faptul că Unirea Alba Iulia nu a avut nici o ocazie clară de a marca la Pitești, iar viitorul nu sună deloc bine la Alba Iulia. După 13 etape, Unirea rămâne cu 20 de puncte și ocupă locul patru în clasament.

Sâmbăta viitoare, Unirea Alba Iulia va primi vizita formației Juventus București.

Iată cele două distribuții:

FC Argeş: Croitoru – Cl. Tudor, Ionescu, Wallace, Briceag – Cârstoiu, A. Popa, Năstăsie (cpt.), M. Ion – Ivănică, R. Cârstea. Rezerve: Rusandu – Botea, Negoiţă, Gârniţă, Răuţă, Beuran, Stănescu. Antrenor: Viorel Dumitrescu.

Unirea Alba Iulia:
Pascal (cpt.) – Potopea, Kamara, Bumbac, Bucurică – Bălu, Ciofu, Pleniceanu, Giurgiu – Pecarov, Mureşan. Rezerve: Lasc – Militaru, Negură, Pistol, Oară, Tănasă, Oprea. Antrenor: Stelian Gherman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gigi

    sâmbătă, 12.11.2011 at 13:31

    bai va rog frumos sa nu le mai umflam cu promovarea. nu suntem la retrogradare pt ca avem portar si aparare buna. de la mijloc si atac suntem praf.

  2. jean

    sâmbătă, 12.11.2011 at 16:17

    cu mercenari,nu facem treabă!dar nici cu „localnici” ex…Dîlbea…….Selagea…Ilie…aici e nevoie de mînă fermă ,clauze în contract în care să se scrie negru pe alb penalizări . nu,indiferent dacă echipa cade sau nu …ei au pretenţii la bani…alceva nu ştiu decît …bani,bani şi iar bani,dar nu-şi dau viaţa pe teren. nu pentru mine sau pt alcineva…pentru ei şi pt clubul care-i scoate în lume….şi-au pus întrebarea cîţi oameni din RO trăiesc cu 4-5 mil pe lună ? ? ? sau pe ei nu-i interesează asta ! să vă fie ruşine….MERCENARILOR ! ! !

    • gigi

      duminică, 13.11.2011 at 11:16

      alo nelu. sa zicem ca sunt mercenari. ai vazut tu vreo echipa unde mai joaca cineva pt culori si nu pt bani. trezeste-te.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax