Connect with us
Publicitate

SPORT

Unirea Dej – CS Zlatna, 2-1

Publicat

CS Zlatna a pierdut în fieful ”lanternei roșii”. Trupa pregătită de Ioan Ilie a cedat vinei, cu 2-1, în compania Unirii Dej.

Golurile partidei au fost marcate de Găbruş (40, 88) /Bucur (75-pen).  Antrenorul divizionarei terțe a fost  supărat, la finele partidei, deoarece echipa pe care o pregătește a ratat în ultimele minute șansa de a se întoarce cu un  punct din deplasarea de la Dej. ”A fost un meci greu, adversarii au jucat șansa lor, mai speră și ei în evitarea retrogradării. Arbitrajul a fost bun, nu au fost astfel de probleme. Băieților mei le reproșez că nu s-au concentrat, am luat gol în ultimele minute, ne puteam întoarce cu un punct”, a declarat Ioan Ilie, antrenor principal CS Zlatna.

În partida cu Unirea Dej, Ioan Ilie a mizat pe următorii jucători: Barna – Fulea (50, V.Dîrjan), Colcer, Kiraly, Mânecan – Tămășan (60, Borcea), Medrea, Tănase (47, Amariei), P. Dîrjan – Bucur și Gherman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax