Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Protestele continuă la Aiud. Oamenii şi-au exprimat nemulţumirile în stradă

Publicat

Un grup de aproximativ 30 de oameni s-au strâns din nou în centrul oraşului Aiud, marţi seara, în jurul orei 18.00, în a doua zi de protest. Chiar dacă a început ca un marş pro-SMURD, iar medicul Raed Arafat şi-a preluat din nou funcţia la Ministerul Sănătăţii, aiudenii continuă să-şi exprime nemulţumirile în stradă privind situaţia socială din România şi împotriva Guvernului.

Reamintim că autorizaţia de la Primărie pentru desfăşurarea manifestaţiilor este valabilă până duminică, pentru intervalul orar 18.00 – 22.00. La protestul de luni, aproximativ 100 de persoane au făcut turul oraşului, scandând lozinci anti-Băsescu şi anti-guvernamentale.

Traseul stabilit pentru desfăşurarea marşului porneşte din zona Cetăţii Medievale, cu continuare pe str. Transilvaniei, spre piaţă – str. Stadionului (cartier Microraion) – Bd. Mihai Viteazu – str. Unirii – str. Ecaterina Varga – str. Ion Creangă şi revenire în centrul municipiului. Manifestarea de luni a fost o iniţiativă a Ionelei Danciu, mama tripletelor de la Aiud. Citiţi aici mai multe detalii despre protestul de luni.

UPDATE: Pe parcursul marşului, marţi, s-au strâns aproximativ 60 de manifestanţi. Printre aceştia, nu s-au regăsit oameni politici, dat fiind faptul că manifestarea nu a fost organizată de vreun partid politic.  Cu toate că primarul Horaţiu Josan, reprezentant USL (PNL) le-a avizat protestul, acesta nu a ieşit în stradă şi nici alţi reprezentanţi ai scenei politice locale. Oamenii şi-au exprimat nemulţumirile la adresa Guvernului, pe străzile din Aiud, la temperaturi sub zero grade, în plină iarnă, protestul urmând să se desfăşoare până în jur de ora 22.00.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pippo Dinamovistul

    miercuri, 18.01.2012 at 19:04

    Doamna Ionela,pune-ti mana si mai cititi imnul de stat al Romaniei,caci va faceti de rusine.Vreti sa dati tonul la imn si nu stiti versurile.Rusine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax