Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ursul de la Pâclișa a ATACAT din nou, în cursul nopții. A devorat un câine

Publicat

Continuă teroarea pentru localnicii din cartierul albaiulian Pâclișa. Ursul care se plimbă prin zonă de mai bine de trei săptămâni a atacat din nou, în noaptea de miercuri spre joi. Animalul sălbatic a omorât un câine, după ce cu o zi înainte a intrat într-o gospodărie, a mai omorât un cățel și a atacat un porc.

Ursul pare să fie din ce în ce mai agresiv. Primul atac a avut loc în urmă cu 8 zile, când animalul a omorât o scroafă și 12 purcei. Ursul și-a tras prada într-o vale, un loc greu accesibil, unde a fost văzut timp de aproape o săptămână. Pentru prinderea acestuia, autoritățile au montat la capătul văii o cușcă cu momeală, însă până în prezent singura „captură” au fost mai mulți câini.

Cu o noapte înainte, miercuri, în jurul orei 00:30, ursul a intrat în curtea unor localnici din Pâclișa, unde le-a atacat animalele. Animalul sălbatic a fost filmat la doar câțiva metri de casă, în timp ce se afla în cotețul porcilor. Acesta nu s-a speriat de oameni, care au sunat îngroziți la numărul de urgență 112. După aproximativ patru ore, timp în care s-au tras și 4 focuri de armă în aer, ursul a ieșit din curte (după ce au fost deschise porțile).

Vezi și VIDEO: URSUL din Pâclișa a ATACAT DIN NOU, într-o gospodărie. Jandarmii au tras FOCURI de armă pentru a-l îndepărta

O operațiune de căutare a ursului de la Pâclișa a început miercuri, după ora 15:00. O echipă de vânători însoțiți de câini de vânătoare au pornit pe urmele animalului care terorizează de mai bine de trei săptămâni locuitorii din cartierul municipiului Alba Iulia. Aceștia au încercat să găsească ursul și mai apoi să-l tranchilizeze pentru a putea fi relocat.  

Din cauza ploii, după ora 17:40, operațiunea a fost oprită. Jandarmii au transmis că vor interveni doar dacă cetățenii vor solicita acest lucru, prin apel la numărul unic de urgență 112. 

Vezi și UPDATE VIDEO: Acțiunea de prindere a ursului care a atacat la Pâclișa, oprită din cauza ploii, după aproape 3 ore de căutări

Comunitatea din cartierul albaiulian Pâclișa continuă să se afle sub teroare. Localnicii din Pâclișa s-au adunat miercuri dimineața în fața gospodăriei în care a intrat ursul pe timpul nopții și așteaptau autoritățile la discuții pentru a lua o decizie.

Vezi și FOTO-VIDEO: Revoltă la Pâclișa, după atacul ursului. Oamenii au ieșit în stradă și le cer autorităților să ia măsuri urgente

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ovi

    joi, 11.07.2019 at 11:49

    Deja o dam în penibil cu ursu asta… Chiar nimeni nu poate face nimic, și aici ma refer la autorități, deci serios,

  2. Barna Marius

    joi, 11.07.2019 at 12:27

    ha ha ha =]]

    Voi ce nu intelegeti ca legile in Romania nu sunt pentru voi sa va apere !!!
    Sunt pentru Hotii si Animale ce vor sa va devoreze la meniul de seara !!!

    se pompeaza banii in instituti dar nu pentru a fi sigura populatia , doar politicenii =]]

    Votati tot pe cei din 89 pana in prezent prin rotatie casa isi bata …. de voi =]]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax