Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alternativa la aglomerația dintre Alba Iulia și Sebeș, ÎNCHISĂ. Se toarnă ultimul strat de asfalt, între Pâclișa și Vurpăr

Publicat

DJ 107 A Vurpar Paclisa (2)

Un tronson din varianta Pâclișa-Vurpăr este restricționat circulației rutiere în această perioadă. Se fac lucrări de reparații și se toarnă strat de uzură de asfalt, pe o porțiune de 2,2 km.

Acest segment nu era finalizat, iar pe timpul iernii carosabilul a fost afectat de condițiile meteo și de trafic, fiind deteriorat. Potrivit autorităților județene, lucrările ar urma să dureze circa o săptămână.

Astfel, de astăzi, circulația este închisă pe 2,2 km din varianta Pâclișa-Vurpăr, zilnic, în intervalul orar 8.30-19.30, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

Lucrările sunt executate de Newamport Compani.

La finalizarea tronsonului, DJ 107 A va putea prelua o parte importantă din traficul care blochează în fiecare zi Drumul Național 1, între Alba Iulia și Sebeș, în special la orele de vârf, unde timpul de așteptare pentru cei mai puțin de 15 kilometri, ajunge să treacă de o oră.

Drumul județean DJ 107A asigură legătura între judeţul Alba şi judeţul Hunedoara, cu plecarea din Alba Iulia, traversând localităţile Pâclișa, Pârâu lui Mihai, Vurpăr, Câmpu Goblii, Dealu Ferului, Mereteu, Blandiana, Sărăcsău, până la limita cu judeţul Hunedoara.

Tronsonul de drum județean DJ107A poziționat de la km 3+900 – km 8+118.00, respectiv de la limita intravilanului localității Alba Iulia până în apropierea localității Vurpăr, avea durata de exploatare depășită, prezentând numeroase degradări la nivelul căii de rulare cât și cedări ale structurii rutiere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax