Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vasile Blaga îi urează „Drum bun!” deputatului de Alba Clement Negruț, care a părăsit PDL pentru a se înscrie în Mișcarea Populară

Publicat

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că-i urează „drum bun” deputatului Clement Negruţ, care a demisionat din PDL ca să se înscrie în Mişcarea Populară. Negruţ a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că demisionează din partid şi va pleca la Mişcarea Populară, explicându-şi gestul prin faptul că „PDL este un buldog care şi-a rupt dinţii în decembrie 2012”.

Citiți și:

VIDEO | Deputatul Clement Negruţ renunţă la PDL şi intră în Mişcarea Populară: “Plec dintr-un partid în care m-am simţit marginalizat”

 

„Este parcursul domniei sale. Organizaţia Alba este o organizaţie puternică. Drum bun, domnule Negruţ”, a precizat Blaga, după o întâlnire a grupurilor parlamentare ale PDL.

Blaga a fost întrebat dacă mai sunt şi alţi democat-liberali care ar vrea să părăsească PDL.

„Am avut o discuţie astăzi, cred că au fost prezenţi în proporţie de 99%, nicio astfel de intenţie”, a răspuns Vasile Blaga.

Sursa: Realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    marți, 03.09.2013 at 14:37

    Mai nene Blaga cea ce sustii tu este valabil astazi ! Maine …. ai ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax