Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VDEO: Ce spune șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, despre Afacerea Parc Residence Alpha, ”dezvoltată” de avocatul Ovidiu Jidveian

Publicat

Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru a vorbit marți despre Afacerea Parc Residence Alpha din Alba Iulia, care îl are în prim plan pe fostul subprefect de Alba, Ovidiu Jidveian. 

Florin Dogaru a spus că instituția a înregistrat câteva sesizări, fără a preciza numărul lor și a adăugat că acestea au fost transmise la Parchetul Curții de Apel Alba Iulia.

”Având în vedere calitatea acestei persoane, și de avocat, competența de urmărire penală este doar la procurorul Curții de Apel, ca atare toate aceste sesizări au fost trimise către această unitate de Parchet” a spus Dogaru.

El a adăugat că pe lângă sesizările depuse de oameni, au fost și sesizări din oficiu ale Poliției pe ”anumite fapte de natură penală”.

Aceste sesizări din oficiu amintite de șeful Poliției ar fi fost anterioare momentului în care scandalul imobiliar a devenit public.

”Informativ – operativ, Poliția a cunoscut situația și a reacționat” a adăugat șeful IPJ Alba, răspunzând întrebărilor adresate de reporterul Alba24.

Parc Residence Alpha este numele unei firme prin intermediul căreia, Ovidiu Jidveian a dezvoltat o afacere imobiliară în centrul orașului Alba Iulia.

Firma a intrat în insolvență, cu datorii enorme, înainte de finalizarea lucrărilor și înainte ca oamenii care și-au cumpărat proprietăți acolo să poată intra în posesia lor.

Vezi și Afacerea avocatului Ovidiu Jidveian, în centrul unui scandal imobiliar uriaș, la Alba Iulia. ”Gaură” de milioane la Parc Residence

Clienții sunt acum îngrijorați că nu își vor mai primi nici locuințele și nu își vor putea recupera nici banii.

Afacerea Parc Residence Alpha sau Afacerea Jidveian, cum mai este cunoscută, reprezintă unul dintre cele mai mari scandaluri imobiliare din istoria orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. popa marcel

    marți, 13.02.2024 at 12:04

    In alta tara era legat de mult.

  2. pilu

    marți, 13.02.2024 at 12:25

    Vai de mine, dacă nu spunea Dogaru nişte banalităţi nici peste n ani nu aflam de afacerea asta. Articol în plus. Pentru el.

  3. Mesajul

    marți, 13.02.2024 at 15:53

    Cînd vine vorba despre hoțiile vreunui fost sau actual șmecheraș, rezolvarea sesizărilor despre ele așteaptă un mesaj.

  4. facsimil

    marți, 13.02.2024 at 16:47

    triplarea pensiei speciale pentru dogarul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax