Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Vezi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 în județul ALBA. 16 elevi au obținut media 10 pe linie, 9 sunt din Alba Iulia

Publicat

elevi

Elevii care au terminat clasa a VIII-a şi au susţinut examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ au aflat sâmbătă, după ora 16.00 primele rezultate. Mulţi dintre candidaţii care au susţinut probele scrise au declarat că subiectele au fost uşoare şi speră că REZULTATELE LA EVALUARE NAŢIONALĂ să fie pe măsura aşteptărilor.

De nota la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ depinde ADMITEREA LA LICEU, după REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ care se face în urma opțiunilor elevilor, în ordinea mediilor obținute. Rezultatele nu sunt finale întrucât cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații până la ora 22.00, potrivit unui ordin al ministrului.
DESCARCĂ AICI LISTA REZULTATELOR LA EVALUAREA NAȚIONALĂ, PE JUDEȚUL ALBA, ÎNAINTE DE CONTESTAȚII.

Potrivit datelor statistice transmise de inspectorul școlar, Dan Cherecheș, privind rezultatele obținute de elevii din județul Alba la Evaluarea Națională, înainte de constestații: 16 elevi au obținut media 10, 26 de note de 10 au fost obținute la limba și literatura română, 180 de elevi au obținut nota 10 la matematică, 2.356 elevi (76,76%) au obținut medii peste 5, iar 713 elevi (23,23%) au obținut medii sub 5. Pentru admiterea în liceu, se va face media aritmetică dintre media finală obținută la Evaluarea Națională și media generală a celor 4 ani de gimnaziu.

Citește și 145 de contestații depuse în județul Alba pentru notele obținute la Evaluarea Națională. Rezultatele finale vor fi afișate miercuri, 3 iulie

9 elevi din Alba Iulia au obținut media 10 pe linie
Elevii din Alba Iulia care au obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt: Raluca Larisa Muntean, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Mara Marilena Oprea de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, Maria Bianca Mateiu, Școala Generală nr.1 „Vasile Goldiș”, Sebastian Emanuel Gherman, Liceul cu Program Sportiv, de la Școala Generală nr.7 „Mihai Eminescu” 4 elevi au obținut această medie, Diana Nicoleta Achim, Emanuela- Gabriela Hațegan, Sânziana Iacob și Andreea Lobonțiu, iar de la Colegiul Tehnic „Apulum”, Iustin Jurcan. Ceilalți 7 elevi care au primit media 10 sunt de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud, Bianca Ioana Petrea, Colegiul „I.M. Clain” din Blaj, Ioana- Emilia- Carmen Sălcudean, Colegiul Tehnologic „Corneliu Medrea” din Zlatna, Raluca Daniliuc, Școala Gimnazială Daia Română, Mihaela Lavinia Cibu și Cristiana Ioana Cibu, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Sergiu- Ioan Hârjoc, Școala Gimnazială nr.3 Cugir, Dorina Alexandra Trif.

UPDATE: La Școala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia din totalul de 111 elevi care au susținut examenele la Evaluarea Națională, 53 de elevi au obțnut medii cuprinse între 9,00 – 9,99, iar 4 au obținut 10 pe linie. Vedeți aici rezultatele Școlii „Mihai Eminescu”.

La Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, 44 de elevi s-au prezentat la examenele de Evaluarea Națională. Vedeți aici rezultatele: Liceul de Arte.

Pentru a vedea rezultatele obținute de elevii de la Liceul Teoretic Teiuș, dați click aici: Liceul Teoretic Teiuș

La Școala Generală „Avram Iancu” din Alba Iulia 67 de elevi, au susținut examenele Evaluării Naționale, printre care s-au aflat și elevii de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif” și cei de la Școalal cu clasele I-VIII din Oarda. De la Școala „Avram Iancu”din 48 de elevi, 23 au obținut medii între 9-10. Vezi aici rezultatele mediilor de la Școala Avram Iancu

Cea de-a doua etapă de admitere va avea loc în perioada 17 iulie – 1 august pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu vor împlini 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2013 – 2014. În intervalul 17-22 iulie vor fi completate fișele de opțiuni de către candidații care nu au participat la prima repartizare și de către cei care au rămas nerepartizați.

Repartizarea computerizată a candidaților din etapa a doua de admitere va avea loc pe data de 25 iulie, în aceeași zi urmând să fie afișate listele la școli și licee. Candidații repartizați vor putea depune dosarele de înscriere la licee în zilele de 25 și 26 iulie. Pe 26 iulie, liceele vor transmite situația locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în cadrul celor două etape, iar în intervalul 29 iulie – 1 august vor fi rezolvate, de către comisia județeană de admitere, situațiile speciale, respectiv cele privind candidații care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și cei care nu au participat la primele două etape.

În cea de-a treia etapă de admitere la liceu, repartizarea computerizată va avea loc în zilele de 5 și 6 august, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau cei care și-au încheiat situația școlară mai târziu.

Elevii care au absentat la probele de examen vor putea fi înscriși în clasa a IX-a în cea de-a treia etapă de înscrieri pe locurile rămase libere, clasa a IX-a fiind obligatorie.

sursa: isj.albanet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: 129 de contestații depuse în județul Alba pentru notele obținute la Evaluarea Națională. Rezultatele finale vor fi afișate miercuri, 3 iulie | Alba24

  2. Pingback: REZULTATE FINALE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013 în ALBA. Vezi notele după contestaţii | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax