Connect with us
Publicitate

POLITICA

Vicepreşedintele CJ Alba îl acuză pe primarul Horaţiu Josan de dezinteres faţă de aiudeni şi oraşul lor

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Sorin Bumb acuză administraţia locală a municipiului Aiud de dezinteres faţă de oraş şi locuitorii acestuia. Sorin Bumb se leagă de faptul că Mihai Horaţiu Josan se află la cel de al treilea mandat de primar al Aiudului, dar că nici până în prezent acesta nu a reuşit să facă nimic pentru atragerea de fonduri europene:

„Primarul din Aiud se laudă că face un studiu de fezabilitate pentru drumul comunal DC 10 Aiud – Gâmbaş, dar acest lucru nu este adevărat. I-am propus domnului Josan, la fel ca şi la toţii primarii din judeţ să realizeze studii de fezabilitate pentru a reuşi să atragem banii europeni, dar, din cei 8,5 km de drum comunal, primarul din Aiud a reuşit să facă studiu doar pentru 2,81 kilometri. S-au pierdut 6 kilometri de drum din cauza dezinteresului unui om”, a explicat Sorin Bumb.

Vicepreşedintele CJ Alba a atras atenţia asupra faptului că bugetul alocat anul acesta oraşului Aiud a fost de 124 de milioane din venituri proprii, comparabil cu Blajul şi Cugirul, dar, chiar şi aşa, administraţia locală nu pare să ştie să îi gestioneze.

„Este trist ce se întâmplă, au avut ocazia să profite de aceşti bani europeni dar nu au făcut nimic. La Aiud, doar două studii de fezabilitate au fost depuse şi anume cei 2,81 kilometri de drum comunal Aiud-Gâmbaş şi drumul din Gârbova. În rest, toate sunt laude nefondate”, a conchis Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax