Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victima agresiunii din blocul M3 rămâne internată în secția de neurologie a spitalului din Alba Iulia. Starea tinerei

Publicat

spitalul judetean alba, chirurgie, sectie

Tânăra de 20 de ani care a fost agresată în scara blocului M3 din Alba Iulia va rămâne internată în secția de Neurologie, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Alba. Aceasta acuză dureri de cap, deși a început să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă.

Citește și VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

„O pacientă în vârstă de 20 de ani s-a prezentat, în 17 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea.

În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată, pentru supraveghere și conduită terapeutică, în secția de Neurologie.

În momentul de față pacienta este stabilă, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap).

YouTube video

Va fi ținută sub observație, pe secția de Neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă”,  a transmis Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

În noaptea de 17/18.11.2018, Politia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie şi care este posibil să fie victima unei infracțiuni.

În urma examinării acesteia de către medici, nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisă cu violenţă. Tânăra nu își amintea ce s-a întâmplat în ziua respectivă, însă le-a spus polițiștilor că nu își mai găsește portmoneul și telefonul.

Nicolae Drăgoi, de 33 de ani,  suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia a fost identifcat, luni noapte, și dus la secția de poliție.

VEZI: FOTO-VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia, REȚINUT. Nu își recunoaște fapta

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax