Connect with us
Publicitate

BLAJ

VICTORIE categorică în deplasare pentru Volei Alba Blaj. A învins CSM Târgoviște cu scorul de 3-0

Publicat

Victorie categorică pentru Volei Alba Blaj în deplasare unde au întâlnit formația CSM Târgoviște. Sportivele din Blaj s-au impus cu scorul de 3-0 (25-21, 25-9, 25-18), obținând o victorie extrem de importantă în lupta pentru tiltu. În următoarea etapă, Volei Alba Blaj va primi, miercuri, vizita formației Știința Bacău.

Meciul de la Târgoviște era extrem de important pentru echipadin Blaj, din două motive: formația pregătită de Darko Zakoč întâlnea echipa care i-a provocat prima înfrângere internă din acest sezon și venea după eșecul, de pe teren propriu, în fața campioanei CSM București.

Volei Alba Blaj a trecut cu brio acest test, după un meci în care problema învingătoarei s-a pus doar în primul set, cel mai echilibrat al întâlnirii.

Un început în forță al blăjencelor, care au condus cu 8-4, a fost anihilat de gazde, care au egalat la 8 și s-au desprins apoi la 12-9. Fetele noastre au revenit și au trecut la conducere (13-12), după care cele două echipe au mers cap la cap, până la 19-19.

A fost momentul când Volei Alba Blaj a reușit 3 puncte consecutive, care au cântărit decisiv în câștigarea setului și, probabil, al meciului. Următoarele două seturi au fost la discreția echipei noastre, care a condus la diferențe foarte mari: 7-1, 10-4, 14-6, 17-7 și 25-9 în setul doi, 15-10, 17-11, 22-13, 25-18 în setul trei.

Ioana Baciu, cu 16 puncte, a reușit cele mai multe puncte în acest meci, la egalitate cu Sara Klisura de la gazde. Sonja Newcombe (13 puncte) și Ana Lazarevic (11 puncte) le-au urmat pe cele două în această statistică, într-un meci în care Nađa Ninković a reușit mai multe blocaje câștigătoare (4) decât întreaga echipă târgovișteană, raportul la acest capitol fiind de 10-3 pentru formația noastră.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Lora Kitipova 2p. (1 as, 1 blocaj) – Ana Lazarević 11p. (1 as, 2 blocaje), Maja Aleksić 3p. (1 as), Ioana Baciu 16p. (1 as), Sonja Newcombe 13p. (2 ași, 3 blocaje), Nađa Ninković 9p. (4 blocaje) – Marina Vujović (libero). A mai jucat: Nneka Onyejekwe 3p.

În următoarea etapă, Volei Alba Blaj va întâlni, pe teren propriu, Știința Bacău. Meciul este programat miercuri, 10 aprilie, de la ora 18:00, iar intrarea în Sala „Timotei Cipariu” este liberă.

Sursă: Facebook- Volei Alba Blaj 

Sursa foto: Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax