Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: A început Târgul de Carte „Alba Transilvana” la Alba Iulia. Peste 50 de edituri, conferințe, concert. PROGRAM

Publicat

YouTube video

La Alba Iulia a început joi Târgul de Carte „Alba Transilvana”, cel mai important eveniment cultural dedicat cărții din județul Alba. Participă personalități marcante, scriitori, artiști, autori, editori, traducători, critici, animatori.

Citește și Președintele Iohannis vine la Alba Iulia. Va participa la Târgul de Carte și la deschiderea ALBA FEST

Pe parcursul a trei zile, vor fi lansări și prezentări de carte, conferințe, concerte, expoziții de artă, lecturi interactive, recitaluri de muzică și poezie, evenimente multiart.

targul de carte alba transilvana 2019 Alba Iulia

Vezi Târgul de Carte „Alba Transilvana”, la Alba Iulia. PROGRAMUL complet al evenimentului

 La a XII-a ediție participă peste 50 de edituri. La standuri se vor putea găsi toate noutățile editoriale din acest an din România, cărți de specialitate, dicționare, literatură și cărți pentru copii. Organizatorii au pregătit peste 40 de evenimente pentru adulți și peste 20 de evenimente pentru copii. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

targul de carte alba transilvana 2019 Alba Iulia

Copiii, tinerii și adolescenții sunt invitați să participe la ateliere, concursuri, dezbateri și întâlniri cu personalități într-un adevărat carusel al lecturii și creativității. Târgul de Carte „Alba Transilvana” este însoțit într-un ton optimist de ediția a X-a a Festivalului Internațional de Literatură „Alb-Umor” (7-8 iunie).

targul de carte alba transilvana 2019 Alba Iulia

Pentru iubitorii de muzică bună, prima zi a târgului de carte vine cu o supriză inedită – proiectul Memorabilia al muzicianului Nicu Alifantis. Memorabilia este titlul turneului excepțional pe care Nicu Alifantis l-a gândit ca pe o călătorie emoționantă în muzica de teatru, muzică pe care a scris-o de-a lungul anilor pentru spectacolele unora dintre cei mai importanți regizori români.

Vezi și Târgul de Carte „Alba Transilvana”. Gala Poeziei, conferinţe, concert şi alte evenimente la Alba Iulia

Evenimentul va avea loc în data joi, 6 iunie, cu începere de la ora 19.00, la casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

De asemenea, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11.00, la Muzeul National al Unirii din Alba Iulia va avea loc Gala Poeziei Românești Contemporane – Lista lui Manolescu, în cadrul căreia vor susține recitaluri de poezie cei mai însemnați poeți ai momentului.

Citește și Ionuț Fulea și Avram Iancu prezenți în Târgul de Carte Alba Transilvana, la evenimentele pentru copii și adolescenți

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax