Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

VIDEO Alba24 lansează azi un nou produs media: „DOZA DE NORMALITATE” cu Claudiu Alexandru MAKKAI

Publicat

Povestea Alba24.ro a început acum 14 ani și am reușit să facem din el un brand cunoscut și în afara județului. Ne citesc zilnic cel puțin 60.000 de oameni din Alba și din restul României.

Studiile spun însă că publicul între 14 și 30 de ani nu este foarte interesat de știri iar tinerii sunt consumatori de conținut video în special pe TikTok, Instagram, YouTube sau Facebook Reels. Asta e cumva normal pentru că în ziua de azi tinerii nu mai au răbdare să citească, au un mare deficit de atenție iar video e mult mai ușor de urmărit decât un text pentru că nu presupune un efort de concentrare și de asimilare prea mare.


Așa am ajuns și noi la concluzia că trebuie să facem acest nou produs bazat pe video pentru a reuși să includem în cadrul audienței noua generație, cea care nu mai citește știri și editoriale și să ajungem cumva la ei.

Vrem să-i informăm așa cum le place, cu câte un video destul de scurt ca să nu își piardă interesul dar suficient de lung ca să înțeleagă subiectele pe care le abordăm.

Și i-am spus „Doza de normalitate” pentru că toate aceste video scurte vor explica simplu și clar ce se întâmplă în Alba și în țară. Fără vorbe mari, fără date sau cifre prea multe.

Dacă vă place ce auziți și vedeți, știți foarte bine ce să faceți ca să nu pierdeți episodul următor: like, follow, subscribe, abonează-te și alte butoane pe care le folosiți zilnic pe telefonul mobil.

Acum vă invităm să faceți parte din succesul nostru și să urmăriți acest nou produs marca Alba24 – „Doza de normalitate” cu Claudiu Alexandru Makkai.

Vezi și  VIDEO „Doza de normalitate” cu Claudiu Alexandru Makkai: Cum a rămas județul Alba fără câini de salvare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daian daniela

    vineri, 19.01.2024 at 21:30

    La Multi Ani.Sa fiti sanatosi si voiosi tot timpul,sa fiti obiectivi si prompti in stiri.Va multumim ca existati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax