Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

VIDEO „Doza de normalitate” cu Claudiu Alexandru Makkai: Cum a rămas județul Alba fără câini de salvare

Publicat

Sigur știți că există în lumea asta niște câini special antrenați ca să ajute la salvarea victimelor cutremurelor, avalanșelor, prăbușirilor de clădiri sau accidentelor petrecute pe munte.

Acești căței sunt destul de rari, pentru că necesită foarte multă atenție, îngrijire și o instruire permanentă prin exerciții și joc.

De obicei, ei sunt deținuți de oameni pasionați, care sunt voluntari sau lucrează în echipele Salvamont sau la serviciile de urgență.

Vezi VIDEO Alba24 lansează un nou produs media: „DOZA DE NORMALITATE” cu Claudiu Alexandru MAKKAI

Nu e deloc ușor să dresezi și să îngrijești astftel de câini și, pe lângă pasiune, e nevoie de bani pentru hrană, medicamente, deplasări, concursuri și multe altele.

Cei care îi au se consideră norocoși și noi, cei din Alba, suntem norocoși să avem în județ doi asemenea căței foarte deștepți și curajoși, printre cei mai buni din țară, care au participat la numeroase acțiuni de căutare, examene naționale și internaționale, la care de cele mai multe ori s-au clasat între primii pe podium.

În episodul de azi din „Doza de normalitate” aflăm că județul nostru nu mai are în dotarea serviciului Salvamont cei doi căței, pentru că cineva din Consiliul Județean Alba a decis să facă economie la bugetul județului.

Ce sumă s-a economisit din banii dumneavoastră și cu ce preț, aflați din video-ul următor:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax